мене не на хлопчиків потягло, мені ще одна пара рук треба та плечі моцні щоб лантухи тягав поки ми будемо під вишенькою співати. ьо не хочеця ж вас перенапружувати та переймати щоб в вас були нєрьві і цей. саме так і буде. най перший хто скаже що це дівчинка кине в мене каменем
Якщо це той хлопчик, що ядумаю, то він з’їсть все, поки ви ложки подістаєте. А потім ще й переї…е все , поки будете витріщатися)))
Да ну на... то хай вдома залишається, а то мої опрічнікі йому яйц@ відірвуть, і скажуть, що так і було )))
вряд чи, тоді вермахта небуло та і хто знав тоді про Ван Гога в 1887 році, , не було ботінок в нього, здав донорські органи - вухо і прикупив нову взуванку. Автор Винсент Ван Гог Год 1887 Материал Холст, масло Размер 34x41,5
до речі гарна думка. тре і його узяти. але щоб нічого такого не сталось то ми йому прикрасу почепимо на пичку. отаку
Привітався ,всьо нема коли писати . в нас річка впала до старого русла , то як є вільна хвилинка біжимо копати , а знахідок малувато . в мене вже появилась крилата фраза : шо після наших приборів даже нашими приборами нема шо шукати ...