ага ... а вночі почне пекти жога , потім відрижка в стравохід і часткова асфіксія , потім важке протяжне зі свистом вдихання хочаб ковтка повітря , потім біль в грудях і червоні очі залиті слізьми і це все на фоні переляканої жінки та дітей котрі судорожно намагаються дозвонитись в 103 і ходіння по хаті до самого ранку в надії шо все минеться добре ... ну воно вам нада ???!!!
Від пістної вечері?Чому,перший раз таке чую,а вино своє,я ним кожний рік пісок вимиваю,напів сухе,але не кисле!
Жах... Отаке наніч писати.... А головне що пану отаке наніч саме думається!!!!!! Тут вже тре йти до спеціалістів, не дієтологів.
пан розуміеться в пиві , теж таке полюбляю , але дороге ... агі , як всьо запущено , соди хлєбнули і всьо в порядку ...
Шподні продані Прівєтбанку ще в минулому році, один х.. щось хочуть від мене, добре хоч ізбушніки відмахались
Доброго рибного дня всім, на вулиці +2 сипе щось на обличчя як дивитися у гору . Вже на праці роботи вище даху і ще трішкі. Всім гарного дня.
Ми просили не змінювати натюрморта, за ножики обідно. Гарна у вас кулекція. Всім доброго ранку. Плюс 2, уман, йду в Сільпо по пиво, той, по каву. Гарного дня і міцного здоров’я.
якщо є стик труби на ділянкі то там і забивається було часто, чистив шлангою високого тиску з карчера.потім зробив "їжака" причепив губку і чистю так Головне щоб небуло просіду на стику, зробіть упори по обидва боки і змініть упл. кільце в стику ще такою штукою користуюсь раз на місяць.
То дивлячись в чому причина того забивання. у мене все було просто - 50-ка довга і в місці затику просто прогнулася трохи донизу, бо там плита газова стоїть, а на неї іноді зоровенні виварки ставили. то тросиком вичислив де та пробка (втрете чи то вп’яте на одному місці. ) ну і ревізію під плитою ))))) короч не робіть як я))
Доброго дня Для зливу вже є в продажу 75 труби,всякі переходи та приблуди до них,так що всі міняєм 50 на 75