не боюсь кострів , тим більше в облозі ми не будемо бо наступного ж дня після об'явлєнія сучасного якогось лівітана - здамось на мілость послідовників мотороли аби хуже не було ... але я не боюсь і мені нема вже чого втрачати , то ж свою стару вовчу шкуру продам якомога дорожче
А я сьогодні виступив таємним покупцем. Побачив як обслуговують колеги в рідному місті. В цілому дуже пристойно, але все ж на гарячу лінію подзвонив. Перевірка реакції. Молодці, але мій власний телефон по базі пробили... Розсекретили одразу, перемудрив...
фігассє...в нас телехвон 94грн на місяць...це при тому що практично не користуємось (хіба з раз на місяць матері хто подзвонить на домашній)..треба буде взнати скільки за збереження номеру...
В мене теж 94гр/місяць Забув за тросик. Самий гарний та моцний тросик з бачених мною в роботі то був саморобний зплетений з двох довгих пружин, що раніше на панцерних ліжках використовували, з мідною ручкою та гарним ершиком зі стальних тросиків. Раз прочистили так роки чотири чистити не треба було.
Та ні на 0 800... Керівник СБ передзвонив, та запитав: "шо ж вам у відпустці не спиться?" Бо порядок трє шоб був, а не то шо січас. Посміялися, той такє
Лічільник легко перевірити,треба на початку все вимкнути,не забути про вайфай, тюнери і все таке інше.вімкніть наприклад 100 ватну лампочку , рівно на годину, засічіть крайні циферки,через годину звірте.Якщо буде велика похибка, звонити в рес,робіть шкандал, хай за рік повертають переплачнне.
Уклін там маленький,плити жб не хотів довбати. А Колу я собі в шлунок заливаю,часом,якщо зупиняється, кращого запуску шлунку не придумали.