ми не ватнік, хоча один пан сумнювається я слухняним хлопчикам 19-го грудня подарунки роздаю. каски нюмецькі, самогон і радість.
Їхати повинен той, кого запросили, не беріт примєр з раші. Дубльори тут не катять Тим більше самі напросилися...
а можна тоді я з хлопчиком припхаюсь? гарний хлопчик, маленький, їсть мало, п'є теж небагато але дуже хоче допомогти
В мене Укртелеком надає послуги тілько телефонного зв'язку. Поставив телефон на паузу на півроку. А там побачимо. Сплачую 170 грн. в місяць але не користуюся взагалі. Тим більш поки частіше в столиці, а вдома на вихідних. Навіщо воно нам трє? Правда сплачувати трє 30 грн. За збереження номеру. Ще я за радіво забув, але то я прощолкав, бо мама відключила рік тому, а я за 10 грн. якось не подумав. В мами воно грає, а в мене розеток 10 років як вже нема, але сплачую кожного місяця p.s. ото я за три дні відпустки познайомився з ціми структурами. Раніше жінка керувала, а я навіть в газкантору завітав і паспортний відділ. На велике своє здивування скажу вам, добродії, черг нема. Все компьютеризоване, можна записатися на візит з телефона чи компа. Всі такі чемні і музика грає. Оце прогрес. Приємно здивований за провінцію. Молодці!
Та я вже зрозумів,що дешево і просто це не вийде,ще рік протримаюсь а потім прийдеться плитку переселити,і грубшу трубу проложити.
пишуть "не торкатися" - а ви вхопили та мерщій позірувать ... отож нас руських і не люблять в світі через нашу необізнаність на неповагу до чужих правил
Пробував усіляки кроти(які як вияснилося не для нашого чугуна, який вони розїдають) та інше. З сантехниками завжди дружу. Всеж врешті решт а вони приходять і виручають. Маю тросика довгого, на кіцець якого понакручував їжака з товстої мідної проволоки, на які, в процессі, накручується жіноче волосся, пучками. Отже спершу тросом. Опісля того пів пачки або пачку соди і залити зверху оцтом, не шкодуючи. Коли перестане реакція пролити кострулею окропу. В квартирі можна пустити проточну гарячу воду на 5-10хвилин.
а ви як людям поради даєте - все пхати до пічки , отож спочатку підірвіть собі хату - а потім ми подивимось чи вас слухати