привітався до людей ! я тож підвечерюю - готуюсь дивитись футбол , але не маю тілівізора , то ж підкажіть як в тирнеті знайти трансляцію ? подякував пи.си. не ведіться на всілякий там піст чи шкідливість - їжте та пийте все шо забажаєте та шо залишилось в кладовці та холодільніку бо скоро вже не буде на то а ні настрою , а ні можливости - грядуть такі пєрємєни ... і мабуть не в кращу сторону ....
А як відключити, в нас тирнет на ньому? Це телеком. Типу-відключаємо все . Зараз тягнуть стікловолокно, - готовте 1500 грн., за підключення??!!! Тоді відключать міський.
Чисто побутове питання.Проста каналізаційна труба з пластику 50 мм,це з кухні мийка,раз в рік постійно робиться пробка в одномуж місці.Хто як бореться з тими відкладами жиру?Знову крутити тросикомм,вже починає набридати!
Каналізацію ложив трубою 100 мм. Через кожні декілька метрів між трубами лючки ставив, то ними ще не користувався. За 12,5 років нормуль
а іншої альтернативи отому тілікому немає? бо то не інет а одна суцільна мука. як дощ інету нема бо вогко, як сонце інету нема бо спекотно, як вітер то взагалі капець бо дроти разом зі стовпами валяться.хоча поряд висе інших провайдерів і працює незважаючи ні на що
у мене така сама фігня була в минулій хаті, ревізію (лючок )в те місце можна втулити? Бо в новій хаті я одразу все соткою зробив, навчений тою 50-кою
а чавунна рура 50 петарду гарну витримає чи ні? бо бачу що не в одного мене така проблема з тою кухнею