тото я думаю шо як тільков у харков приїду - так і холодок якийсь пробирає наче десь в корчму попав "відзаката до расьвєта" , весь час здається шо хтось за спиною тихцем слідкує - так і хочеться десь знайти приямок і різко вскочити а назад кинути ефку а потім ще простріляти сектор короткими чергами срібних куль ... якесь у вас там злодійське місто руським духом просякнуте . хоча ось давєча якусь ковзанку на університецькій зупинці облаштували , люди веселі вештаюцця , ніби й добрі на вигляд , молодьожі повнісінько , ще по теплу виставки автомобілей там облаштовували - по дєлам приїздив на фірму до камрада так нігде було свого мицика припаркувать так людно було ... але вечором все перевтілюєцця і навіть мавми в парку ті шо оркестр грають - починають розмовляти , шось шепотітись та гарчати й на ранок там пахне свіжою кров'ю ...
А чого дивуватись. Вся бесарабія і приазовя роблять мочені в бочках кавуни. Жінка моя з приазовя, з Марика, має греків в родословній . От її і пре від тих кавунів. Я не їм, не розумію. Куштував багато разів, раніше.Цей закрито в підсоложеному маринаді. На днюху жінки, в січні і відкрием.
я тож чув шо він кавунів та й від винограду і всього де єсть багато фруктози - люди можуть сільно поправляцця , але кільки треба з'їсить тих кавунів аби погладшати хоч на пару кеге а потім попісяв і знову зхуд
Колись бачив дійство: Товаришу дохтур сказав набрати вагу. От він і почав - Береться батон, пластується вздовж навпіл, далі на кожну половинку НАКЛАДУЄТЬСЯ масло(Так саме накладується! Це важливо), потім зверх накладуються товстонарізаними шматками сало і зверху поливається смородиновим варенням!!!!!!!!!!! Потім половинки батона зїдаються окремо або, якщо ряха велика половинки складаються і пхають в щахту. Так, він набрав вагу. Так, я куштував. Це смачно!
Вітаю паньство Ото і нагнали мені тут апетиту своїми розповідями про батон з саломасловареням так, що якась невідома іпічєська сила підняла в 3 ночі, затягнула до холодильника, заставила відкрити каструлю і з"їсти здоровенний шмат тушеного мньєса . А згадав що піст, то взяв намив ще пару нежирних гілочок винограду та мандаринок
Доброго ранку,може в ліс гайнути?Ніби були якісь плани,на ранок, все залежить від дзвінка. Мені теж помагає від безсоння,визит до холодильника,як до психотерапевта.
Доброго і на здоров'я, буде нагода ще підвезу, на вулиці +3 було зранку і похмуро, кава смачна і сам вже на праці . Гарного всім дня.
Я теж ябідічав на заправку Мотото, колонка крутить а бензин тонкою цівкою. Тре було запилить відос до ютубу. Після двінка на гарячу виправили ситуацію.
Не було натхнення колядувати над кожною банкою. Виставляти, робити освітлення, тєні прибирать та інше. Все одно найдуться невдоволені, що щось не так.