Я тількино витягнув скумбрію, домашнього маринування з морозилки.... То човгайте до мене, поки дочовгаєте, ріпка віттає, я її поріжу, прикрашу зеленню та поставлю на стіл. Ще мундьорки наварю.......
Хріновуху не люблю, як і калганівку і настій золотого кореня. От не подобається. Пробував від різних людей і сам робив - нє. В мене настояна зараз: зубровка, кедрові горішки, малина, кізіл, типу коньяк, є чиста чача, десь літрів 5 і ще літрів 6 шпирту лишилось. Вина літрів 8 дома є, домашнього. Так шо третій нам нєнада. Буде пянка і познайомитись як треба не вийде.....
Смачного . Аж самому захотілося хоча вдома смажена є, но в гарній компанії смачніша . Запаса бережіть, може доживу перед новим гадом завітаю зі смаколиками.
То погано що завиває може скисло і кличе на допомогу тото і виє в холодильнику . В самого пиво не застоюється надовго колись купувив ящиками із розрахунку на місяць, скінчалося воно чомусь раніше . Но то таке, смачного всім.
Доречі! Моя сімья і мати, дякують Вам за смачні, відбірні грибочки. Всім сподобалось, в баночці третина залишилась. По прянощах саме то.
Саме так! Але бєлочці треба буде довгенько ще почекати. Колись була в мене компанія золотої молодьожі в місті лева. Так от вони там зажигали по чорному. Розповідали таке: що у Наталки літав по будинку білий птах, у Василя білий кінь з крилами бігав по хаті, до одного з Юрків приходила на яву його мати в білому савані і казала: Юра не пий! Молю тебе, не пий!, ще в одного Юрка таки плигала біла білочка, вночі по саду... Ніхто не спивсь. Всі живі. А про горішки розповім таке: Перед тим як заливать горілкою, треба тричі залити їх окропом по дві, три хвилини і гарненько помить від грязюки і смоли. Остудить а потім заливать. Я перший раз заливав та настоював двічі. Потім спробував ті горішки. Більша частина були пусті - ростворились в горілці. Але і цілих було. Жменьку перелузкав і вже якісь шумєлкі були. Саме це і треба бєлочці давать.
Ото у Вас там намішано , в мене простіше - натур продукт 48 градусів. Як сльоза Ще вино з того року, також є молоде, коньяк))) Свята наближаються!!!
Нічого не намішано. Кожне в окремій баночці настоюється або в сулеях. Окремо і прозора стоть, тішить око....