Ладно, пошуткував і досить, вибачайте, то я для різновиду. Дивився вийшли з зустрічі тет а тет і хуйло радісно шкірилось, Мінськ3 анонсують, недобре це все...
Та зачекайте ви, офіційно ще нічого не відомо, жерти пішли. Зара вийдуть і скажуть щось на кшталт «договорились багато за що, офіційно підписувати нема що, будем далі розводити..»
що там чекати? най вале відразу на растов. буде лігітімич-2. будуть стравусів підєржівать, буде на піяніні по карпаративам грати. сезон якраз а вин гроші втрачає тілько.
ви ще доброго ранку побажайте. спати треба вже. зранку вже оте зелене позорисько на увесь світ обговорювати будемо, як він сосав та причмокував від задоволення
Доброго котодня, на вулиці 0 і мряка з туманом стоїть, кава як і обіцяв от тікі холера світла не має но по вулиці коли йшов у багатьох свічку видно в хаті то ж співпало чи навмисно виключили хз. Вдалого всім котодня. Журнал раритетний ,,Огоньок,, як в кіно ,, Місце зустрічі змінити не можна,, там теж була банда під назвою чорна кішка .
Доброе утро. Кофе выпит. Свет есть (слава богу бо кофеварка с утра нужна). Утро начинается не так плохо как ожидалось вчера (Нормандская встреча будь она не ладна). Всем "бобра" и хорошего настроения на день грядущий.
То не настольджі то таке було колись, зараз тікі спогади лишилися, бо з музичних інструментів до вподоби багато, а сам не граю і дужу рідко співаю бо то не моє і все. Мені біль довподоби слухати, бо якщо немає хисту, не має чого і напружуватися .
Ранку доброго! +1. Лежу на диванчику дивлюсь телевізор. Вчора майстри зробили стелю в квартирі. Я після їхнього ремонту навів порядки кругом. Отримав задоволення Міркую який ще подвіг втілити в життя Відпустка. День другий...
Вітаю! Хмарно, т...н, якось вогко, пінтура +. А я свою, прогнав на роботу, дітей вона вже сама порозганяла, сам сиджу, читаю.......
Доброго. 0°, за декілька морозних ночей вологу витягло, вже блямби по 5 кг до кожної ноги не липнуть))) чорнозем це вам не теє. Настрій піднявся.