Ги! а як з тамтого боку теж чимось погрюкат?ґрубшим.шо пан буде робити?консолідируваться,конспіруваться чи ретируваться?ґа? ))))))))
та ви що?! я ж не варвар щоб таким орудувати. я людина цивілізована, витончена і відаю перевагу чомусь цивілізованому, наприклад кулемету.
А шо?в правильної куми скалка в руках страшніш пулемньота,ss-19,і всьоґо ящика пандори разом.вобщем-полундра та й годі!))))))чи нє?
та воно то мо і дужа дівка але на чоловіка вона більш схожа незважаючи на цицяндри. а воно якось не те коли дівка на хлопа схожа. отакоєот.
ай!ну де ж то пулемньот?то сусідське дівча з мухобабкожучкодєдкобойкою<по-народному перфоратор середнього калібру>.)))))))))
Ет ні!мої не вихваляються мухобойками-а партизани ше ті<все на ВИ говорять.а раптом реквізую штрумент.чим потїм на городі колорада бити?мітлов?>
Штрумент тре мити,чистити та доглядати<раптом фінфекція в брщ попаде?оп!на раз два півтора-фреймуд тут,як тут!засада!брщ скис-клієнтів....0! одні мухи в касі)))))))))))))))
ну то як припхається то най сама і миє, чисте, лад наводе. бо командирів в нас багато а як до діла то ніхто працювати нехоче
бідне дівчатиско-натягнусь писком.ні хлопа,ні х--ліва,ні хати.но ноґи та руки вузлуваті((<нашо себе так не любити?>
і що ви там робитимите гаяваспитаю. я там вже давно і мушу зізнатись то по первах весело але після сумно стає. нема з ким ані потеревенити ані ще щось, одні баби навкруги.