То два маленьких корінчика, просто я їх порізав у формі віника, щоб скоріше настоювалось. А що, не треба було?
Без закусі нє пойдьот! Дев'ята ранку. Двоє мужиків купують горілку. До верхівки приклеєна якась пачка з горішками(чергова дебільна акція). Реакція: Перший: дивись, тут ще й горішки є... Другий: - це щоб від білки відкупиться, коли прийде..
Доброго вечора, в мене обідви скатертини з кавовим насінням тож що є то і маємо, от протретця до дзурок поміняю на щось нове, можу пошукати щось цікавіше якщо буде час.
То буде дійсно свято якщо хтось припреться на Буковель головне щоб смереку повище приготували з зашмурком і без мила . А рештків поміняти на полонених . Ото дійсно буде свято і пір на весь мір . Но щось мене здається що то все балачкі .
Колись робив такий напій дуже не поганий, можу порадити безкоштовно, якщо буде за міцний завжди можна розбодяжити а от слабенький то вже не набере бажаного смаку . В процесі настоювання можна зняти пробу, як до смаку буде виловити той хрон і всіх справ. Тут головне до дна не напрошуватися .
Піздно вже знайшов заміну . Зранку покажу заради сміху, може дати натяк маленький завтра буде день чорної кішки . Решту завтра побачите . Вам сподобається .
Сьогодні якось забембався з вишиватою сперечатися, ледь до мордобитія не дійшло, коли одне гавкнуло «лучє платить налогі путєну, чем єтім властям» ось в тему пісенька
Не наблюдає,а сторожує..-колєга! Вже взяв сто,тільки шо вони мені ті сто зараз,це аби до лавки зараз,алеж я на обєкті
ви складайте до купки - зараз свиників масово будуть продавати , відповідно маєте змогу підзаработать . а ще краще домовтесь з продавцями й намутіть на вагах на користь свиників - матимете ґешефт
Вже все прорахував, доберуся до дому приготую на ранок бо завтра теж важкий день намічається . Гарного всім вечора..