Боже збав, я про те якщо павук домовик мешкає у під'їзді, то він пе стає павуком піз.підз, тьху підїздником.
ну то вже як хочте. як хочте мати таку собі конячку то бігайте а як ні то киньте того маленького. голодного павучка на самоті
пане Рост76, в мене на вашу скатерку з зернятами кави, вже створився рефлекс. Одразу хочеться кави і навіть запах її чую, смаженої і щойно змеленої
гарна фінка ! Привітався до товариства ! Чули шо наш припзидент запросив руського припизента в гості , навіть предусмотрена неофіційна вечеря та шашлики з юродівими та скоморохами - майже весь квартал буде задіяно бо обіцяють щедрі гонорари та царські чайові від московських бояр , планують устроїти гуляння на Різдво десь в буковелі чи в славському
це що сучониш собі в такий спосіб виторговує місце києвського губертахтора? невийде. попхає він якщо встигне на растов
а де в того зозібєні цицьки та інші жіночі особливості ???!!! то ж засмаглий смуглінький хлопчик єгипетського тіпу - там мабуть ще й член як хобіт в слона
а в мене були такі кросівки як в мотоціґліста - там була пласмасова підошва й вона відпала на третій день
Зато така дружина в селі трактора заміне, вони з дитинства привчені на голові корзини з бананами носити і зубами пальми перегризати і руки в них загребущі-бульбу садити саме те.
Так шановні, як і казав, готую до свят "хріновуху". На літру шпирту взяв 1,25 л води. 2 ампули глюкози, і готую хрін. Що там далі? Пан К % казав часнику ?
але щоб вона теє усе робила то наглядач з батогом треба. бо ті обізяни линивіше за свинособак, поки не отримають батогом через плечі ніц робити небудуть
грядуть сурйозні чистки в силових відомствах та серед пересічних недовольних - обережніше з висказуваніями ...
ага ... і спати з нею треба весь час дупою до стіни аби не засандалило проміж булок - яж вам кажу шо то трансвістіт !!! я точнісінько на таких в сінгапурі надивився - мало не блювонув коли гарненька блондінка з пружніми дебелими цицьками зайшла до чоловічого туалету , стала поряд коло пісюару й вивалила здоровенний член який зовсім по справжньому пісяв бо дзюрчало як водоспад