Всі якісь сурйозні,мовчять,мабуть думають-от приперся тут і варнягає фігню всяку про кіз-,в пяній темі йому місце!!!
Ну ви й жартівник я звісно знав, що маєте лямпо/пулємньотну залежність, але щоб таку))) То добре, при нагоді порятую/доповім/відправлю, тільки дайте місце дислокації Але тільки не зрозумів... які хвундаменти...то не та зачистка
Того кацапа звали Сабанеев. Жизнь и ловля пресноводных рыб. Ця книжка -повний облом мого дитинства. В мене була точно така! А багато раз перечитав її. Але ні разу описаний спосіб не спрацював. Або риба тоді була не та. Або кацап обдурив усіх. За його брехню я навіть хотів спалити цю книгу,коли мені було років 15. Та батько дав її комусь почитати и настав їй край. Ловив у Десні,і у обводному каналі що біля Київського моря.
Почав ловити з лодки на Дніпрі з 94 го. Починав під мостом Патона зі сторони Березняків. Там вперше зловив на спінінг з кормаком, з лодки , ляща. Тільки починав затихати кльов, ми з товаришем куски рогу обжигали запальничками вкладали в кормаки з кашею і в воду. Допомагало.
От чого не чув, того не чув. Знаю що на різну нечисть : (шмаляна ворона, смердючий горобець, тухла риба) і.т.п... клюють соми і раки. А щоб коропи і лящі, ніц не чув
ну то як які хвундаменти?! такі собі звичайні підмурки з каменю або бетоних плит щоб хата стояла нормально. завжди так будують з хвундаментом. отакоєот. а ви кажете
Ну а які самі розповсюджені запахи в атрактантах для ляща та коропа? Карамель, полуниця, часник, мед, макуха, аніс, соляра, керосин, ВД-40,конопля(зерна), ваніль, кориця - все що гарно пахне і може розповсюджуватись в воді на великі відстані.
Доброго ранку,не спиться,може до лісу знову гайнути.Дзісяй не стріляють,вчора було трохи стрьомно,щоб з оленем не спутали .
В соцсетях вспоминают слова Порошенко о том, что майданы - это плохо. "Кто-то очень хочет расшатать лодку, кому-то очень хочется с флагами походить по проспектам, выкрикивая "Геть". Почему? Потому что работать не умеют. Ничего, даже собачьей будки в жизни не построили и призывают к дестабилизации в стране. Мы не позволим этого сделать, нам с такими не по дороге". Петр Порошенко, 2017 год".
TIME поместил Владимира Зеленского на обложку. Материал о шестом президенте Украины носит название "Человек посередине. Украинский президент о том, каково быть между Путиным и Трампом". Прочесть его и подержать журнал в руках можно будет только 16 декабря, когда новый номер Time уйдет в печать. https://focus.ua/storage/pub/files/Files3/obbbl0016.jpg
Доброго ранку країна і шановні гості і постійні участники сайту. На вулиці +1 і на небі зірочка, ранкова кава була смачною. Решта в доповнення нарізати в обід сальца . Всіх з понеділком і гарного дня.
В США, в столице штата штата Джорджия, Атланте прошел 68-й международный конкурс красоты Мисс Вселенная-2019. Корону первой красавицы в этом году завоевала представительница Южной Африки по имени Зозибини Тунци.