Поки придивлявсь. Точно знаю, що навіть там і зараз, вже є кого не те що бить а розпинать. Бачив одного, нєпрімєтне таке.... Памятаю, на прошлому Майдані, хоч сам там особо і не стояв, теж терся навкруги....
в мене кожного ранку на віллі зайці приходять поснідати в садок - я там сиплю зернечко для фазанів і таки дійсно коло хат зайців багато , але хат вже залишилось мало
Нашо? В мене майже комплект. А комлекти не розбиваються. От кинете 3по3 зелені свистки, що вже є і пора. От тоді покручусь і знайду і вишлю.
Я куріпок по великих снігах не б'ю,зайця також...-навпаки тоді нада підгодовувати їх....для цього ми і заготовляємо на кормушки сіно,віником з липи,сільнички само собою....і хто петлі і капкани ставить я тих не презнаю за мисливця...-виходь із дичиною в сезон полювання один на один і побачиш хто кого обдурить!!!
за коропів такого не чув а от у діда з бабою, на рівненщині, коли йдуть на сома то насаджують горобця і присмалюють.
Не знаю. Мабуть не виховували. От моя мати, все дитинство кіз пасла з свого кутка села збирала штук 20 і вела на курган. Не розбігались і слухались. Якщо б не було в них кози, то в війну б не вижили і опісля.... А в жінки у її діда з бабою, було 6 штук з козенятами. Нічого вони не капостили по городі і сусіди не лаялись, я бачив. А як перед війною, приїздив до них з своїми батьками то найстарша коза моїй мамі віддала молоко. Пів вулиці зібралось на дійство подивиться. І з криком : Віддала!!!! Бабка побігла наливать....
жінку ???!!! коли був ще курсантом то приймав участь в організації відпочинку "номенклатурщиків" після їхнього полювання . для таких "вечорниць" спеціально в порожніх теплицях тримали курей та коли поважні чини напивались і їх перло доводити одне одному свій стрілецький хист - ми кидали з теплиці вгору (теплиці були на три чверті закопані в землю й тільки зверху покриті склом) курей і там було справжнє бородіно де докупи змішалісь кури й люді ... Коли кури закінчувались , а ті шо були живі розбігались навкруги - один вояка кожного разу кричав шо зараз застріле свою жінку бо та киздить його вдома за те шо той п'янючий як срака , але всі знали шо він не застрілить її бо йому заважатимуть страшенно розкішні роги шо виросли в нього за кілька років ... І так кожного разу кричав , але так і не застрілив , а зрештою вона покинула його й поїхала до Кокчетаву з одним літуном шо міняв місце служби
Коза розумна тварина,ми її тримаємо вже мабуть більше шести тисяч років,хоча я і не впевнений в такій датіі вона завжди була в будь яку біду,і голод годівницею....--є молоко,сир,сметана завжди...ще Трипільці це казали які жили ось тут де я зараз живу!!!
та воно й так можна , я навіть в кухоньці вставив розпашне вікно для подібних цілей , але я не голодний і маю шо поїсти - вбиваю тільки коли маю на то потребу чи відповідні почуття
Не важливо в же зараз ,чи то був лук,чи зараз дробовик,-по чесному із дичиною треба...не з автоматом із під фар,а пішки за день кілометрів з тридцять і прийти до хати пустому сьогодні,а завтра може і повезе
Ще й як важливо, я зі своєю і біноклем і бігать не буду, буде одна ціль-одна тушка, хіба то полювання? А от з луком