та ви що сказились?! звідки в мене той штурмгевер! в нас їх і небуло((((( звичайно хтілося б мати і штурмгвера і ще дещо але тут і кулемета недопросишся не те що щось інше, наприкляд фальшимягергевер. алеж ніхто нехоче подарувати такого та скриньок з пять набоїв. отакоєот. а ви кажете
Приходить час лисиць,значить мишей в полі багато,-як багато зайця,-яблук небуде в саду,як яблук в саду небуде,то буде багато мишів!-десь так я приблизно природу описав
Не знаю, пару років назад набивався я до вас клюні тії охороняти (планував ще й ревізію зробити) та де там... Так що по ходу є там і таке диво, але нам зась...
от якби ви сказали що вмієте гарно транши під водогін рити, чи наприкляд плитку клясти то тодіб я вас запросив би до себе, а ревізію я і сам непогано проводити можу. ви до речі наступний на ревізію. то де мої лямпи. гаявасуважнопитаю
Пяк рийдевона тему то запитаєте!!! Як вона рогами одвірки вибиває,як мені прикорнем по губах б'є шо в лікарні зашили,скільки сіна перестає і яблучок...
от коли зачищаєте та підриваєте то подивіться уважніше мо десь саменька лямпа сиротливо сумує. то рятуйте її а потім усе до хвундаменту можете зачишати підривом
Ойц пане, не свистіть.... Он пан Гріфон88 вже в мене у Києві їх знайшов.А щоб у клуні!!!!!! До якої роками несуть з усіх усюд і не було калашматів????? Не вірю!!!
Доброго вечора Відвідав сьогодні один лісок,де копарі неходять,птахи не співають,вовки якщо по нужді забігають то вилітають звідти вирячивши очі та підібгавши хвоста і летять за сімдевять земель,негусто але і тако собі
Колись на рибалці, нас з свояком один дід по карпам обставив. А саме: В сіточний кормак він клав кусок коровячого рогу, перед тим як класти, обпалював сірниками, щоб запашок був... Отакеот.
та нема ж. бо тож не києв. куди мені на перефірії зі столицею тягатись? оно казали що іокзаль троха подвинувся у мій бік, небагато, десь сантиметрів на 5-10. а запитав то кажуть що ні, не посунувся. тож нема як мені зі столицею тягатись. отакоєот. а ви кажете
чув на базарі шо в секторі "С" (ще коли бахмут був ортьомовськом) люди у військовій формі провідували склади так інтенсивно що навіть повзводні ротації здійснювали в ті погріба - там було огогого скільки всього цікавезного
Ви праві. Карпи той запах відчувають на великій відстані. Колись, у 18 сторіччі, був один кацап, не памятаю призвище і шукаить лінь, написав дотошну книжку про види риб і як їх ловить. Теж писав про такий спосіб.
я тож після вистріляного магазину не біжу далі - хай собі тремтить та живе чи здохне десь в чагарниках колись кум організував мені царське полювання - підняв своїм собакою штук шість фазанів - я вистріляв усі набої й жодного не вбив - хай живуть