Всьо,принесли мене додому...мої ноги,мокрі і холодні як в жаби ...-охота це життя,хоч і нічого не вполювали з трофей,зато бачили і стріляли...фазан в польоті красивий був...два промаха-хай живе!!!
Не думав далеко бродить,а так получилось.... Ще осьо жінка наявна щоб козі вів їб ..кохать до цапа Застрелю!!!
Напевно козу, але шо там стріляти, колись знайомому дядьку жінка також голову морочила з тою козою, він прийшов в сарай, а коза щось теж там не слухала, чи бодалась, суть не в тому. Дядько трохи знервував, під руку попалась сапа, ну він сапиням в виховних цілях козу легенько погладив один разочок, а вона й зажмурилась. Жінка довго ще прочитала йому потім).
і що потім, хто козу покриє? таке ото ви пропануєте панові художнику що аж невдобно ото за вас та ваші збочення
Нарешті, з’явилися, а що в селі один цап))) Зара кози такі, що здатні самі вибирать, кому давать! Вам що не напиши-то срамота, то збочення
мене при слові коза аж тіпать починає ...яка ж то пакосна скотина! ...всі саджанці/погонці пообїдає...по деревам лазить...город паскудить...за нею глаз да глаз...