сусіде я оце спитати хтів. а ти і спиш у споднему? а шопочку вдягаєш щоб вуха у вісні не мерзли? якщо ні то вдягай шапочку бо ти вже старий і кров тебе не гріє
Вітаю шановне панство. Добре що в вас є таке, я от манліхера берусь реставрувати, буду тепер гільзу вибивати. А такого як в вас на фото то взяв би і продав, і купив собі пікеля оригінального
Аякже сплю і в споднєму і в шапочці і в шестяних шкарпетках , ше й пояс із вовчим хутром на поперек натягую ( ото й знаю що вовче хутро смердит ) А чого цікавишся ? Хочеш теплих речей передати ? Ножовок , сокир і мішків із вугіллям не пропонувати .
Ти ото з якою ціллю цікавишся , як я сплю ? Будеш мене всиновлювати , і вже спальну кімнату і спальний костюм готуєш .
та ні. просто цікаво було. бо ти постійно про холод кажеш та про те що мерзниш, от і цікаво стало чи ти у шапочці спиш чи ні.
а ось тут кажуть що ти в когось сало спи...віджав. Цікаве голосування)) http://reibert.info/threads/chto-ehto-i-skolko-stoit.560987/
Ой шановні! не знаю,як хто-а я сплю не в шапочці,а в ліжечку.п.с.шапочка зайнята-там спить скіт!будити не варто-бо спросоння ґірше тіґри лютої))))))))))
так ви і не скаржетесь на те що холодно та приходеться сподні вдягати. то оно сусід паніковській постійно скаржеться що і при +39 у затінку йому холодно. отакоєот. а ви кажете
Є якась мудрість про порося,петрівку,холод...,ото в голові є,а на язик не йде<мо так не ввічливо до людей говорити?тому і язик не ворошиться таке ляпнути.>
Та ні.ми чесною кумпанією завалимось.Погрюкаємо в двері *штагом*.ітд.ітп.Сало.цибулю(відро).і кіло пшона.А дрівця назбираємо по сусідніх кватєрах.
і не кажіть. зараз наука дійшла до всіляких чудернацьких див яких раніш не було. от наприкляд ті-ж телефону. ну от як вони без дротів працюють? але ж то працюють чи оце компютер. ну от звідкіль він знає яка ціна на нафту чи що за гвінтівку знайшов та хоче реставрувати пан Артур. але ж теж знає. отакоєот. а ви кажете.
Та так то воно так,кажут люди.а ше кажут шо за тисьонцу єнотів придбали к-98,і ним воюють схід.і шо набої їм годі дістати<но чорні архи їх виручають>)))))))упс.нараз штудіюю один журнал-а там ґречану вовну мішками мелют.п.с приказку знаю,но вважаю її застосовувати тіко до дуже близьких знайомих.мало шо.друга людина мо такого панібратства не зрозуміт))