То є так, але та шкляна приблуда виготовлена спеціально для приготування дистильованої води, тому і зроблена не з металу. А вже хто і в яких цілях використовував такий дистилятор - зовсім інша справа, бо кулібіних в есесері вистачало. Винахідливість - особлива риса совьєцької людини яка виховувалася на ниві суцільного дефіциту і тотальної заборони...
Доброго шабатьнього ранку всім, вже на праці ранком було -4 і соняшно, кава була смачною, всім гарного дня.
Доброго ранку! Ясно та сонячно, легкий морозець, вдень буде до +4. Сьогодні знов вимушений (празнувать) Деньнашей сватьби....... Доколє?
Ну от . Вже почалося. Приїхали батьки. В батька нова ідея фікс. Хоче купити дзвін на церкву...... Хто продає або робить?
Доброго. Зараз +5 , але грязище ))) Співчуваю . А я сам вдома залишився, всі кудись порозбігалися, байдикую
а йому який треба? великий чи малий? якщо малий то це не проблема, можна якогось кораблика поторбити та в боцьмана купити за півлітри. але не раджу. буде бемкати голосно на усю округу. в мене оно цєрква святого тріпєра за квартал то інколи задовбує. а чого святого тріпєра? та тому що раніш там була тріпєрдача, стара до революційна будівля серед звичайних будинків на вулиці от поп кацапського пархату і зробив там оте
Я шось себе до купи не зберу після вчора. На базарі був, на городі був, тестю поміг шкапу затягнути, з жінкою по Сільпо потинявся на роботу її завіз. Скілько можна? Певно завидки їх беруть, що я у відпустці от підгружають роботою... хуххх... Пообідаю, бо в очах все пливе
Вітаю товариство. Погода під псем - мряка, хмари та вже темніє. Розморозив терен, сходив у пивничку щоб націдити шпиртику до настоянки, при оказії тех собі калганівочки хильнув Ну а на обід сьогодні маємо найкращу свинину, тобто - линину