Ділєтанти,от би туди дядька Василя на Ниві,він колись як на банку наступив то години три гаїшніки ганялись за ним по району
знайшов - з сусіднього хутора сторож зі ставка у вільний час промишляв екскурсіями по дачах таки колишні кулєгі допомогли так сказать нєвиходя із касси . прийомщик сам відзвонився бо наваляв таке приймать . по факту то виявилась не бімба а якийсь електродвигун вібраційного тіпа - ті варвари пиляли його болгаркою бо теж думали шо там ВВ . тепер є кому в березі коло містка рівчак від смітнику вичищати й абсолютнозабісплатна-даром !
доречі недавно пив пиво в одному далеченькому генделику й коли бармен побачив шо я дістав привезену з дому рибку то замахав руками й головою й затараторив шо тепер стакани треба викидати в море
От і ще один в рабство попав,і за що,за бімбу,ми тут вже їх трохи розкрутили як мем,то мо віддайте в сєкту Буратосів,нехай незговорчивих прихожанок нею лякають,батарейки то в сільмазі самі куплять
лещата повернули? а отого сторожа тре було пустити поплявати під лід. а потім раків з нього позбирати
так , тиски забрав , сторож буде на вихідних як потепліє чистити стічну балку шо забита смітником - з міста возили усілякі отдихающі й засрали років за декілька
ну най почисте а потім все єдно відкиздити треба. хоча з іншого боку можна просто застерегти що як що щось десь зникне то прийдуть саме до нього і нікого не гребе він то був чи ні. тож най чи охороняє чи ще щось робе аби не зникало
та ми приблизно на цьому й зійшлися , ще він тепер неоплачуваний вніштатний освідомітіль у поліціянта шо мені допоміг
З вечором панове. Часом ні в кого в клуні не завалялося головки циліндра до ІЖ П—Спорт. Складаю свого корча, а деяких запчастин не можу знайти.