Знову все перебрехали! Понеділок - no comments Вівторок - коти Середа - хфілософія Четвер - рибний день П'ятниця - цицькастий день
- Мамеле, а поцчему у мине только один кусочек тогтика? - Мойша, не делай мозги, а возьми ножика и сделай себе две кусочека!
горільчаний день то погано, поспиваються деякі. а воно нам треба? в нас жеж тут наче усе чинно та блягородно, ну принаймні повинно бути.
понеділок день важкий. - - - - субота був до останього часу шабат але через зміну политико-правлячого контенту у суботу тре працювати неділя то неділя. отакоєот. а ви кажете
В мене сонечко світить, тяпло і файно, а от роботи завались . Піду далі готуватися до рибного вечора, смачного всім.
Млять який тільки цирк твориться в суді, ложили вони і на закон і на апк а далі в світлі тих реформ що творять нинішні правітєлі це ж буде взагалі капець. Це я тільки з засідання повернувся.
Пан К., як прєдводітєль спілки тверезості Райберта не може такий день оголосити. Угу. Судова реформа вдалася по повній. То Ви іще у Києві в апеляційних чи касаційних судах не були. Коли там дивишся на процес та читаєш їх рішення, то розумієш, що в районі працюють нормальні грамотні судді. Зате апломбу та амбіцій як у Голови Верховного Суду.
та тут своїх районних вистачає, є постанова апеляційного суду про не винуватість у скоєнні дтп водієм а районний суд, таки печінкою чую, винесе постанову про відшкодування збитків тому хто скоїв дтп бо він адвокат і друг голови суду. Ото у Феміди того і зав'язані очі
Там полемізують ті кому важливий сам процес. В тому що описав я намаються накласти відшкодування на сторону не винуватість якої підтверджується поставою апеляційного суду.