дивився в кінотеатрі в кийові зі звуком - звичайно малобюджетне кіно , але спецефектів вистачає , гарний фільм без пафосу та понтів
ніфіга собі. вже і кіну зі звуком запустили. а ми і досі субтитри читаємо та намагаємось по губаг вгадати що там ті актори у кіні кажуть. ну що поробиш, столиця, цівілізація, не те що в нас тут на окраїнах перехвірії
ви ото ліпше скажіть як там отая ваша бімба себе чухає, вкинули у новозбудовану піч ци так і лежить десь прихована щоб влітку на риболовлю сходити?
нема. бо то свинособаки знімали для свинособак і сплюндрували з самого початку твір гоголя. я його як вийшов то не до кінця і додивився, покинув бо лайно то псяче а не тарас бульба
бімбу скиздили мєсні бомжі разом з тисками з сараю , главно спінінги та усіляку риболовну амуніцію на півтори тисячі ойро не взяли - може в темряві не побачили , а от тиски привіз з губернії гарні новесенькі в салідолі з фрезерного станка спижжені на моторсічі ще при есесері - шкода . добре шо ще все не перевіз з гаража ... тепер мабуть знову вступлю в кооператів та нехай краще в місті охороняється майно в гаражі як тут покрадуть коли я у виїздах
так виж казали що погеноцидили їх там усіх і вони на ваш край і заходити бояться бо ви їх усіх на шаурму переробляєте та до києва паж жопу привозите щоб жидів нагодувати.
це дійсно недобрий знак - скорше за все появились якісь чужаки зальотні шо розкладів наших не поважають та правил внутрішнього розпорядку не знають і видать вирахували коли я їздив у місто заплатити за комірне та затаритись провіантом в ашані та єпізцентрі , заночував там та вже трєтьєго дня приїхав поночі , вранці став робити обхід і тута обнаружилась пропажа нєкоторих ценностєй , не побрезгували навіть відрами без дна шо колись батько назбирав аби розсаду накривать від морозів . в нас тута нема прийомки брухту , а в повіті є декілька - збираюсь завтра провідати аби ті станочні тиски знайти
Вітаю панове, таки знов -5С напомню , в пана К запісь- четвер рибний день але хто в приході св. Буратіно можуть русалок постить грудневих.
Привітався рибного дня з усіма, на вулиці відлига +1 і похмуро, снігу майже не має, а той що є або жовтий, або сірий, тож будемо чекати на наступні опади. Кава ранкова догнатися після перекуса і вже на праці . Гарного всім дня.