Сиськи сисек. Фото сисястых сисек. Сиськи сисястых фоток. Опять просто фото, без сисек, но с подписью - тут аборигены жарят сиськи. А хто вам мовив що там цього немае? Cпросiть у пана Борсука
оце сьогодні перепинився через ящик з металобрухтом, а там касони, бачки, фаусти та різного хламу, дай думаю щось з нього зроблю то оце тепер голову ламаю, залишити піхотним чи зробить зенітним?
то хто заважає? переїзжайте до карпат або ліпше до альп швейцарських а я до вас буду за відсоточками приїздить та відпочивати після збору відсотків. отакоєот
Ох! Зараз пан К инфарта вхопить разом з миокардом -хто ж кулемети на нiч викладае? От у мене хабар скромнiше:
А хто Мавзери з Кольтами виставляє? Мені до зарас не дають спокою ваші красені. Якби ще фотки показали кращі, при можливості.
я вам вже скинув у приват. так що маєте чим заробити собі на переїзд. та і до цього мали. так що не треба прибіднятись та лінуватись, йдіть заробляйте грубі гроші.
Навіть мені сподобалося . Хоча я геть спокійно відносюся до гиржавої зброї , а дехто спати сьогодні не буде .
Та хто його знае? Скот разом iз сомиком притяг. Вага 5,57г. Не перевiряв на золото -лiньки у сарай за азотною кислотою йти. Але це не старовинна -сучасна рiч.