На дворі -4 з ранку буде весело філосовствувати всім бобравніч. На мою чимось схожа вусату . Но моя спить вже .
Доброго дня Красотіще в селі,вийшов глянув на ставок,з десяток лебедів плаває,недають воді замерзнути ,глянув на вулицю в одну сторону йдуть люди сумні з синіми носами та лицями,а назад вже летять,червонясті,щасливі,хто щось і несе за пазухою,тільки тьотька Галька портить їм ідилію,пяницями та ледарями їх обзиває
Кіт в засаді чи охороняє майно . Моя застрибує на підвіконня і чекає коли вийду на ганок з кавою за порцією нікотину і стрибає на плечі сам звик, а от мої домашні не дуже в захваті . Правда в літку такого не робить бо то було і самому не дуже приємно.
Вітаю! Ясно з хмарністю, невеличкий мінус, перейде в невеличкий таки плюс. Котів нема і не чутно. Кава є. Алллле В Бека грудень..... Непочатий край роботи.....
Ну шо мля, починається, згодом порядок буде, не то, шо січас. Не політсрачу заради, а пофілософствувати
З під поли продати,дорожче вийде Інтєлєгєнта знайшли,раніш був напевно звязда та граза ляксандрійських пивнух,допоки було що потягти та зміняти на гарячітєльні напітки