Доброго ранку, мені тікі на очі трапилося тож виклав, в мене -3 похмуро бо зірок не видно, по дорогах щось насипали, а тянучка всеодно є,. Гарного всім котодня. Кава була смачна .
Доброго!. А в нас земля побіліла а дороги потанули. Качельки начинаються: вдень +3-4 а вночі-1-2. Хмарно.
та да...+ожеледиця ...їхав сьогодні зранку так TKS разів 5 моргав...слизько однако... часом ніхто не знає толкову фірму по глушакам з нержавійки?..заричав вчора
Пробував. Зробив нову почту, новий номер телефону. Нє. Вони по айпі адресу блокують. Треба або мінять або послать. Он вчора писали шо хуйло дозволило нациську символіку та інше. Може колись саме розблокується. Он місяць прожив без фб, як до того ще 47 рочків без фб і нічого.
та прожити можна, не питання. сам зараз майже не заходжу бо тая пикокнига ресурсів на компі жере як не в себе а в мене зараз дрючок який ледь соваєтся. ютуб подивитись нормально було неможливо, слайдшоу було. аж допоки я вчора не згадав про чарівну теку з назвою темп і не повидаляв там геть усе, то стало повеселіше. отакоєот а що до болькування по айпі то ви мосьпанє видко крепко кацапам насолили що вони так вчинили. не любите ви кацапів, ну або не вмієте їх готувати))))))
Вітаюся, товариство. Ранкова кава та до справ, котячих чи вже які будуть) В нас +, сніжок тане і тихенько сипле знов.
Таки міцного здоров’ячка, наше Вам з пензликом. Плюс єден, снігу ніц, бо не замовляли, але губатий дує як скажений.
Ледь були не знялися в тому кіні. Не памятаю вже, чого зірвалося, чи кіношникам сума за знімальний день не сподобалась, чи що.
Buenos dias! Ото вчитиму тепер іспаньолу і довбатиму всіх оточуючих))) Шпалери на робочий стіл поміняв на літні, спальника замовив літнього, черевики… А от резина зимова, за вікном не літо(((