— Значить так, от ваша дієта: на день 300г тушкованих кабачків, 400г зелені цикорію й скільки завгодно листя салату. — Лікарю, а дзвіночок на шию треба вішати чи можна так пастись?
Ні, на них гарний попит літом, продали разом з простроченим пивом білорусам на пляжі (як знав, що вони ненадійні і під хуйла ляжуть).
То ми теж купили тих креветок - ну хоч тепер знаю кому моя жінка буде пику чистити ,я просто горілочкою запивав, а вона ні, от я й не травонувся. Приїздіть на ГОА будемо між пальмами пікнік робити і пунш
Ага, он пан Кундлер вже з’їздив на курорт, а йому підкинули великокаліберну бімбу, яку не знає куди тепер діти
В мене все швидко робиться. Слоїки закрили кришками і курьєром через DHL відправив до Австралії. В мене там діллєрі є. Отакот!
Служив з нами лабус таки на прізвище Бімба. Здоровенний лоб, їх почали переводити служити ближче до Балтії в 1990р., після відновлення незалежності, в караули не ставили і зброї не давали.
нєєє- там люді дуже міролюбиві й всім улибаюцца , зате на таможні роздягають до бєзноскофф - так шо не вивезеш ніяких бімбів , хотя там цього добра в землі ще огого - навіть в деяких хатах ще стирчить як згадка від братнього їзраїльського шестиднєвного мальчішніка
в мацкві у нас в роті був 1 литовець і 1 латиш...один дємбельнувся осінь 90го , другий мав дємбельнутись осінь 91го
Скоріш виключення з загальної маси,в нас за ніч всі злиняли,ніхто їх навіть не шукав,а коли хтось забухував в самоході то спочатку кіпішу було,навіть двоє в дисбат поїхало.
Нагодую свого улюбленого помічника і сам піду відпочивати гарної всім ночі, сніг маленькій но сипе потрошку.
Мисливцям на замітку, на випадок якщо скінчаться набої от біда привабили не з тоєї сторони . Не дякуйте, але і дрова можно на зиму заготовити .