В гуглі по ньому мало що пише.Забавка не моя і не в мене,добрий знайомий цікавиться,в лісі я вже місяців 3 не був(
Сусіде ти що з печі впав ? Какій-такій сніг , на вулиці +5 , вже як другий тиждень . І вовки , ти ще б слонів згадав .
ти читай уважно. де я писав що в мене? я писав про ліс. а в мене лісу нема, степи навкруги. та і то в тебе +5 в мене +10 сьогодні в день було. а в ночі +8. сидиш там на півночі та слонів волохатих рахуєш.
Ну я ж не можу на термометр цілий день дивитися , як деякі . Я зранку глянув яка температура щоб вирішити яке ісподнє вдівати сатинове чи байкове і на панщину , а у вечері вже ні пса не видко . Ранком було +5 , вдень звісно що більше .
Е ні молодий чоловіче ви не праві . Слон то цінна промислова тварина , не чіта вовкові . В слона і м"ясо і шкіри вистачить щоб кібітку обтягти , і бівні , а у вовка що - одна шерсть смердюча .
а сало?! там сала багато! а що до хутра так у вовка саме тепле хутро. а те що смердить так то вичиняти треба нормально, тоді і не смердітиме. а ти мать впіймав здичавілу собаку, обідрав її і відразу вдягнув. от тобі і смердить бо не вичиняв.
сьогодні не сумувати треба а приводити у рівновагу інь, янь та хрєнь та хвілозовствувати. щоб всьо було по кошерному фєнь-шую
так то в нас тут одна черства людина хоче поламати всьо та переплутати а щоб ніхто нічого незаподозрив на мене пробує стрілки перевести. отакоєот. а ви кажете