Навіщо вам оте *старє*.воно вже і поруділо від часу.Краще давайте новенькими.вони хрустять(як дерево).пахнуть хварбою із свіжовикачаної нафти.Думайте швидше.бо передумаю.краще у вождя куплю сала.
то ви просто не по науці робите. хоча з квасолею дійсно може хвилин на 10 довше варити. так що з ніякими счамі я не сплутав. тим більш що счі і не варять, покидали к баняк квасної капусти, мерзлої картоплі та залили окропом. от і усі счі. а до борщу треба науковий підхід. заздалегіть відварити мясця з кісточкою, замоччити квасолю та почистити городину. і потім тілько підкидай по черзі все та куштуй на сіль та перець
ні! тепер ти в нас будеш носити цепрізвище. я зараз непишу Артему щоб змінив тобі нік з Касіо на Паніковський
А про сало -коротше наше сало не пiдходить под европейськi вимоги, -там сало тiкi на спецiяльных заводах виготовляють...
Так у тому то й справа шо коли сало не бу' продаватися усi хвермери розоряться та й у нас сала не стане, хiба що самому його вирощувати... Ща спробую свiтлини тобто хвото зробити.
ну то най у європу та америку роблять сало по їхній технології, це вже не так і важко зробити, а нам най вирощують по нашій технології. без усяких тіх цяцьок та забаганок. щоб смалене було житньою соломою, пальці в три завтовшки та з прорістю. отакоєот. а ви кажете
а чи казав я вже вам що ви є дуже зла та черства людина, більш черства ніж друже Опришок? якщо ні то я вам це кажу! це ж треба отак узяти та протиночі виставити мавзера. ну і як мені тепер спати. гаяваспитаю
та вже бачу що газові. я просто забув про існування цих новітніх витівок. до речі вони тілько освітлюють чи ще на них можна каву зварити та торхи опалити намет чи курінь?
Там на неi зверху цiпок для переносу, якщо цiпок видалити то можно й каву варити. Грiе теж добре якщо невеликий намет то бу тепло. А для обсмаження дичины е спецiяльнi форсунки для цих балоннчикiв. Також в мене е двi пiчки для готування iжи в наметi, одна з вузьким факелом -чисто кухоль з кавою зварити швидко е пьезоподжиг, а друга з широким хвакелом -для сковороди або каструлi. Обидвi пiчки можно покласти у кiшеню без балонiв! Усьо оце купував для дальнього копа, але клята вiйна усьо перегамнякала....
та я бачив але в кольта нема тої харизми як в мавзера, люгера або манліхера. отакоєот. а ви кажете. до речі. виходив щойно палити то в нас зараз +8 та похмуро але ані вітру, ані мжички нема
я собі теж купив маленьку пічку яка влазе у коробку троха товщу за пачку цигарок але так і не було нагоди її спробувати.
хоча ліпшої запальнички ніж в дядька Вітра небачив. можна і багаття розпалити і каву чи куліш зварити а можна і в автівці грітись та сушитись. зараз пошукаю світлину з нею.
А менi Кольт подобаеться як i Мавзер. Не можу чиртiжей метрических на них знайти... У нас пинтература +2 вдень був туман -видiмiсть десь 30метрiв, а щас дождяка лье!