То виключте шефа , і всього ділов . Натягніт червоні галіфе , чорний прапор у руки і вперьод грабувати награбоване .
[Qимени ="Dietrich88, post: 5945326, member: 75139"]Може і Перша, не зню.Справа в тому що це в мене не перша така знахідка, і знову ремінгтони, отакоєот[/QUOTE] И мени попадались-и винчестер и ремингтон и кайнок и юс и ко.и вссе по 17году.Манлихер1917,по вашему тоже по лонг-лизу?
Зацікавили ремінгтони тому, що зазвичай всі патрони часів ПСВ (манліхера і мосіна) знаходяться в поганому стані. Якщо розтріскування гільз манліхера пояснюється поганою кулею, то як пояснити такий стан мосінок я не знаю... В той же час мадярські манліхери часів ДСВ (правда різниця часу перебування в землі - 25 років) незалежно від стану кулі розтріскувань гільзи не мають. Можливо все-таки має значення матеріал гільзи? І мосінок ПСВ він був не дуже...?
На такий хороший стан в мене є своя гіпотеза - вони були закопані в землю не відразу після війни, а декілька десятиліть назад,залишились фрагменти бумаги.В першій моїй закладусі всі патри були в бумажніх пачка і в не менш класному стані, отакоєот.
І ще по спогадах старших людей, колись у кожного нашого жителя був карабін, в декого по два і більше.На свята всі робили салют і не рідко з кулеметів.Цю зброю після першої Світової міняли відступаючі солдати в людей на цивільний одяг та харчі. В тридцять якомусь там році зброю примусово збирали, в кого було два віддавав одного, все ж не віддали, по спогадах тих таки старожилів назбирали файну купу зброї, але ж більша частина залишилась.
Та ні, ехо мацкалів які колись бігали по Україні та порозкидали різні артефакти. А сало краще з самогоном, бо з вином якось не звично. Вино саме п'ється щоб смак не перебити.
Якщо чесно то мені їх ехо геть не подобається і ті артифакти теж ( особливо все те що більше за 7,62 ) . Інше діло римляни , культурна нація і артифакти . Консерватор каже що вина зара немає , один шмурдяк , а по його словам раніше було вино особливо оте Золота Осінь . Ото й салом закусювать треба щоб шмурдяк задавити .
от ти збоченець! ну хто сало з вином споживає? з вином або рибу або м'ясо або чоколату та фрукти. а сало тілько під добру чарку горілки, яка зроблена по старовинній рецептурі наших прадідів
збоченець ще раз!!!! зосю сам сьорбай. бо то не вино і ніколи вином небуло. то для бічів та інших асоціялів як москалі.