А от уявiть собi що лежить у земли сталева 200литрова бочка з пiд соляри, наповнена до верху золотим мАнеТТом, а ви iз cвоiм віратором ii даж вiдкопувати не бу' повз пройдете - корки вiд пляшок збирати...
апісятся, золото рейха!! так ось де воно , в землі! а ми то думали що в танку який в болоті з сомиком і про це знає внучка.
консерватор молодець бо в нього є з мого поросятка холодець, паросятко и мяукнути не встигло як у жбані вже варилось. поки там хтось до куми, лущити прпосто горіхи , клони, золото, бочки, та погода невзнаки... поросятко вже вварилось, гарною пінкою покрилось. Йдуть до консерватора вояки, трикольорні в них знаки зараз студення скоштують аж звернуться враз кишки це вам не з Сусаніном пішки до болота йти.
Танк теж с чорного зализа, а кiкi я знаю- тi хто шукае старовину нiколи чорнуху не викопують... А на внучку та сомiка металошукач зовсiм не реагуе..
поЄт! я-б сказав сашко гарматний разом з отим. ну як його в біса? та ну той що про пінгвіну що над хвилями літає написав. та як жеж його в біса?! коротше ви зрозуміли про кого я.
на кікі я знаю ті що копають старину проходять в дискрімі все. якщо полізло цвітне старе потім на метали.
Слава Ісу ! Погодка в нас гарна , зранку +5 . Кіко зара не відаю бо ще на панщині , в обід мряка була .
А чому ж вони досi танку з золотом партii не знайшли? Чи сомик заважае -збивае показання металлошукача? А-аа!!! То напевно внучка слiди плутае! Як Иванiн з Усами усiх у болото затягуе!
Е тут я вам і сказав))))))<в сусідів горіхи вже хіба голуби чорні збирають>.я ше осінню запас трішки.а так все вірно:і кіт ситий,і сало ціле,і я набігавсь,ну і .... .тре зара далі бігти.бо ті скурвелики<бодай їх мама за ногу через одного>електрики знов світло вимкнули!
Бу ло в мене 2 Вератори.один років 7 йому.другому 2.тей що 2 продав.бо заморився копати до води.Буржуйка 30 см діаметр.впевнено бачив на 1.6м.Катуха була моно.23см.з дурі купив ДД.чуйка покращилась.але манетто вже не бачить.Зара швендяю з своїм стариком. Р.Сі.А хто оту двушку закопав на 60 см.монет глибше 15 см не буває.Просто вона падала в ямку з лопати.Скарб піднімали з см 60-70.40 кг монет.а одинокі монети.це ті котрі випали в дюрку.чи з кишені.чи з калити. Теж сидю без світла.бодай їм отим гицелям...............піря в горлі виросло.
В мене двi газовi лямпи, свiтять дуже ярко -як электричнi, не коптять, не смердять, та ще й грiють добре! Пiзднiше зроблю свiтлини та викладу.
то пан у вікторіянській англії мешка? бо тілько там збереглись гаЗові лямпи, а увесь інший світ давно вже перейшов на гас а потім на електрику. так що швидше показуйте свої раритети. бо прийдем до вас по рівізії
Доброго здоров`ячка! Сьогодні щоб не нудьгувати ходив в сусідський садочок копати, з землі після боратінок ремінгтони витягати. Маслята були переховані і закопані до кращих часів