Мені здається, що я знайшов альтернатіву. Треба зробить дві аватарки: "Banned 200" ото назавжди та "Banned 300" тимчасово.
Доброго вечора всім!хто з світлом і без))))ото дививсь сьодні повтор надзвичайних новин.на дніпропетровщині прихопили якогось добродія<а в нього і мося,і р-08,і ще дещо>.його назвали чорним археол.все забрали на експертизу та відкрили впровадження по кку.<інтересно чи це не один з комрадів?>
«Черный археолог». Днепропетровские правоохранители задержали 41-летнего мужчину, который хранил у себя дома арсенал оружия. Об этом сообщают «Детали». Арсенал принадлежит временам Великой Отечественной войны. Как объяснил мужчина, боеприпасы и патроны он добывал при раскопках на территории Днепропетровской области, чистил, ремонтировал и продавал. Сейчас все оружие изъяли и отправили на экспертизу. Злоумышленнику грозит от 3 до 7 лет заключения.
замість того щоб вату щимити та кацапів відловлювати мусара знов хернею страдають та колекціонерів щимлять
Де це всі пропали.чи сало ховають.Чи мо лопати точуть.чи спати повкладались.чи до куми пішли на вогник.поки кум до куми побіг?
я тут. ось слідкую за неймовірно цінним ножем http://reibert.info/threads/kinzhal-g-butaeva-na-atribuciju.559950/page-5
Та ну тебе з цим жабоколом. Я спати йти вже збирався, аж тут ти з цим епічним жабоколом... Щоб тебе кішка по хаті ганяла віником.
я знав що тобі сподобається. а тема як і сам ТС епічні. хоча до манеТТо ще недотягує. мабуть через те що мало народу ще бачило.
Та якийсь ТС там млявий. Адольфов і Альйоша - ось де величина та епічність. А взагалі - гад ти. Мені завтра на роботу, і якщо я не висплюсь - то будуть криваві репресії.
То не естетично і позбавлено художнього смаку. Віником якось елегантніше. От уявіть як буде виглядати кішка з шваброю в лапах - а як з віником.
ну от і проводь на дітях репресії. тим бльш що незабаром канікули і вони повинні знати що таке географія©