але спочатку діда кастиля тре гепнути. заважатиме, почне нести якусь маячню про закони, про те що так неможна та усе таке інше
Та то він нам очі замилює. А насправді це поважна людина. Бешкетує по крупному. Оно: https://bykvu.com/ru/bukvy/v-ukrzal...majnili-kriptovaljutu-moshhnostjah-vedomstva/
от тоді і на рибалку можна гайнути. бо що о за рибалка та без танамиду?! тілько час гаяти. а от якщо ще і у морі рибалити то окрім риби можна ще і водолазів назбирати. теж який не який навар з їхнього шмоту буде
оно воно як. йому мало того що він різний крам з вагонів краде та циган на південому кришує так він ще і майнінгом промишляє
Не знаю за навар а гідрокостюми я від жизнєдєйтєльності водолазів отстірувать не буду. Самі кидали тунамід - самі і стірайте. Або рудих звіть. Будете їх порать, коли вони стірать будуть.
Камрад мешкає у Львові, в центрі знімає квартиру. Старий, за баби Австрії зведений будинок, і теж в кожній кімнаті по грубці, роздивлявся - то кахлі різні, але в двох кімнатах однакові. Там же на кухні мав щастя оглянути холодильник початку сторіччя-чуланчик на кухні з тонесенькими стінами, навіть влітку можна зберігати деякі продукти. На кухні на балконі вішалка металева збереглась, щоб чистити лапсердакі) І сходи ведуть на чердак. Колись сп'яну посеред ночі лазили туди за чердачними знахідками, нічьо не знайшли, тільки пилюки наковтались та розбудили сусідів, жалілись на другий день)
В підвал треба було лізти. Он мій товариш в себе поліз та зняйшов короткий турецький меч, що пушкарі їхні носили....
Памятаю, в селі в бабці сусід розбирав стару хату, десь 50-х може років, і там була одна колода цікава, вирізблено хрест, літери і дата 185..чи 186.. якийсь рік. Напевно, коли будували, то використали матеріали з розборки якоїсь іншої старої хати. Вже не пригадаю, що саме було вирізано, а сфоткати було нічим, то кінець 90-х був.
А навіть не знаю, чи там підвали якісь є. Напевно так. Але камрад нічого не казав, мо' й сам не знає.
Доречі, в Чернігові був випадок, давненько вже. Привезли машину землі звідкись, люди в себе на ділянці почали розрівнювати і знайшли закладку-обріз і ручну гранату на ПСВ))) А бабця розповідала, вона ще молодою була, орали їм город, і виорали маузер, і що характерно, з оптичним прицілом. Пару років після війни було, ще з деревом і дуже бодрий гвинт. Як та ружбайка опинилась на городі, не знали. Батько заникав, а потім прийшов мент і забрав. Хтось доніс, бо прийшов і прямо сказав-віддай те, що виорав.
тре підлогу вскривати. там точно щось є. пропаную їхати до нього та усе ретельно обшукати. заразом і плиточкою розживемось та спродамо. ну будинок звичайно вже не відновлять, але то тке, то життє, головне що в нас є потяг до прикрасного, та до вивчання історії
Пан Кацьо, здається, все хотів оприходувати афроматематичку, але щось пішло навпаки. От жалко пацана... )М(
Так само думаю. Тре експедицію організувати. Тим більше, камрад зїжджати думає. То то вже проблеми наступних жильців, що з розгромом робити. Бачте, як все прекрасно влаштовується)
Чого, зараз є коньяк 7 та 8, спирт вищої очистки, Абсолют, та всяка фігня а сусідок там в 4х будинках більше ніж у вас в усьому населенному пункті, от качку зарізати не зможу, тільки куповане.
незвертайте уваги,в діда карасіна важка форма шизофренії та анемія,та купа ще всяких неописаних психічних розладів
В мене ще трішкі роботи лишилося а потім ще додому добратися дороги вже червоні . Гарного вечора всім.
Приходить дядько до батюшки. Цей о , Отче, грешен... Каже. Той у чьому? Та як війна почалась, то я цих сім'ю жидів у льох сховав. Батюшка, каже ти молодець! Людей спас. Іди з Богом, не має гріха на тобі. Дядько не іде, каже, та з них гроші за це взяв... Та це таке, то ж людей зато спас! Іди не заважай. Дядько, мнеться... Ну що ще? Та цей о, а їм казати, що війна скінчилася?)