а я ніколи цього і не приховував тим більш що то масаж а масаж то здоровля тож ви ще і у прибутку будете
В мого товариша, старий часний будинок в центрі Львова. При Польщі будувавсь. В декількох кімнатах грубки або каміни оздоблені ізрасцями. Колись хтів викинути бо е ж центральне отоплення. Не дали! Хоч і часна собственность а ізрасці робились в кожну кімнату окремо, на заказ, коштували тоді грубих грошей а зара і подавен і являються спадщиною історії. От тоді я і мав нагоду поговорити з колекціонерами, які як мухи налетіли. Тіко чутка пішла містом. Навіть з Польщі та Угорщини приїзджали. Треба грубки тойво, кувадликом.... А пан Ніа допоможе з переправою.
мо ліпше його самого кувадликом. а проїзд йому і так безкоштовний у любому вигляді. а після кувадлика він буде іще краще виглядати ніж до того
вам не можна. ви без масажу та настоянки лишились тож сил нема геть на такі перевірки. а як ще жінка взнає, а вона обовязково взнає то взагалі капець буде. отакоєот. а ви кажете
Він буде лаятись. А я лайки не люблю. До того гроші просять тишини. Як ти їх зробиш, якщо гепати будеш? Прийде хтось за доляхою. А вано нам нада?
якщо діда кастиля гарно гепнути кувадликом то він лаятись не буде. тож я пропаную спочатку діда кастиля кувадликом гепнути а вже потім грубками займатись
Мав колись справу з такою. Так мовити: життєвий досвід. Але дівка обіжалась. Бо я ржав і зупинитись не міг, замість справою займатись.
Навіть свідком не хочу бути. Краще вже з проїзджаючих потягів кацапів знімать і гепать їх, загоняючи в земельку і удобрюючи її, любиму. Ще є час! Допоки маладакаманда всю не пороспродувала перед тим, як змитись.......