не квапте ще не наьрало, ще час треба щоб ліпше настоялося. та і чого вам перейматись через те, ви все єдно казали що тільки по святах тепер вживаєте а свято тільки 25 грудня. тож я до того часу і сам впораюсь з тими настоянками
В мене такий врожай був, що теж вино замутив. Доберусь додому, гляну, шо воно там) Шкодую, що не спробував граппи наколотити з відходів, не було часу( Думаю, мо на наступний рік.
чого це ви так погано про мене? щось та і є наче. а що до пролітаю швидко то ви заздря, могли б і заскочити
Добрим людям - добридень, а зєботам ...ну ви самі розумієте що та куди! Погода, як то в нас кажуть, під псем, мряка, туман, але доволі тепло. Зранку поїхали з донькою відставити її Астру до касації, а потім зайшов до Бєдронки, а там землячка пана К на касі працює! До речі - як хтось буде через Лодзь проїзжати то можу наподарувати чотири гуми зимові на 13 диски - абсолютно бееезвааазмєзнааа
Конкурент,теж банічку знайшов https://forum.violity.com/viewtopic.php?t=2079872&sid=e7b2d9dba0f7a6ea5589dcd935294264#13184828
А оце недавно ржали з продавана цегли, а воно не. Камрад каже, в Прилуках відкрився маленький приватний музей цегли. Каже, знає власника, говорив з ним, то деякі цеглини коштують грубих грошей. Як ото з боністикою, та сама купюра з різними підписами може коштувати копійки і сотні. Так і там. Смішно, наче, але є фанати тої справи. Наприклад, цеглина з клеймом певного заводу коштує пару тисяч, бо завод пропрацював в 1914 всього кілька місяців. А для нас це хлам)
не переймайтесь. я свою надам а ви вже прольотом залитите та отримаєте. за настоянкуне певен а от канчуки завжди в наявності))))))))))))