Обляччя може не витримати, трісне від задоволення. Та і хвости рубаються. Рибалити Ви не любите, манетто не шукаете. Тому будете лише закусювати.
Диви понабігало, вже. Нема нічого. Пане Моранно, переховайте негайно. Бо бачу недостоять оті лікувальні напої.
х. почалася коли нечисть типа юльки і бджоляра і пороха Данилича скинули непочинайте нам і так куйово і даж вдвічі, пан Славута пістоля зажав з трьома набоями для нашого приходу.
ви точно не нуждений у такій справі. а те що я зараз невживаю то це ще не значе що я знов не зірвусь і не почну вживати та встраювати при тому рейвах щоб було жити веселіше. отакоєот. а ви кажете
так ви на рибалку не запрошуєте бо в вас танамиду немає, а я теж немаю тому і на рибалку неходжу. що до манетто то шукаю але вони не трпляються. отже залишаєтся тілько пити та співати воєні пєстні серед ночі наводячи жах на сусідів
не перейсайтесь я і так вас можу вилікувати, мануальною терапією, тобто масажом. в мене є різні види масажйорів
Не переживайте,від закуски вас ніхто гнати не буде .Миж не варвароцапи,що п'ють під лозунгом хто не п'є,той і не закусює.
і звідки це яблунівка кальвадосом стала? щоб кальвадос був там інша технологія геть. так і горілку настояну на дубових трісках коньяком можна назвати
ну то завертайте до мене, пригощу кавою та цигаркою. коньяку недам бо нема та і ви за кермом моторбіцикле тож неможна бо небезпечно
Та десь в 4 ранку був і недалеко від вас. А то шо за поводом не п'ю, то так, але я в діліжансі кониками не керую. А от щоб часом не посадили в крісло кучера, коньяку нема, але піде і червоний ярлик)