Якщо вірити цьому то так воно і буде https://www.google.com/url?sa=t&sou...Vaw15_Xr_PChqbT5vNRFsvTZC&cshid=1573717230850
Я ще подумаю по ціні ба на тещиних паях зараз мінні поля. Ще не в курсі скільки за міни просить. Там ціна різниться: протипіхотні стількито, протитанкові стількито. А ще снаряди, ракети, мінометки. Може і окопчики з потєряшками є і розтяжечек натикали....
отож, продавати вкрай не вигідно, вигідно в таких умовах тільки скуповувати та сидіти на ринку землі, перепропудуючи та маючи з цього гешефт, робиться ще одна кормушка а селяни то тьху, їх доля нікого не цікавить, хіба що їм таки дійде та почнуть створювати свої об'єднання.
Добридень...цей заказний опус писав не те, що профан....вован.......особливо, проте скільки коштує оренда за 1 га., у центрі...і все так плавно натякається, що земля дешева....
Дорога в чому? у орендній платі чи у смішній ціні 500 долярів за га.? За три роки людина з оренди матиме таку суму- сенс продавати...
вище я це вже писав. А дорога земля і в оренді буде дорога але в бідній країні таке неможливо. Все там правильно написано, хоч заказ то хоч ні.
В смислі пропонуєте покутяжить перед тим як валить на,,й.? Продать те що зароблене тяжкою батьківською працею
Оце діло. А то кожен день за тотальний пиз.ець тільки й вангують. Я бухати покидаю на три дні максимум, скоро замість жужі кулемет куплю. Доброго дня, шановне товариство. На півдні прохолодно, ясно, т..ну нема. Всім сил і терпіння пережити ці нелегкі часи.
тобто ви думаєте що якщо хтось відшворить когось то його треба саджати як політіческого? я нічого не пропонував, я запитував чі так і підете на поводу? о, піду і я тяпну, поки паяльник гріється.
Позавчора був у приході,отримав подарунок на різдво св.буратіна від пасторя Бека,прийдеться позачергові внески і відсотки сплачувать
Всі чули? Отже тіко ті, хто приходить до пастиря у приход, отримують подарунки!!!!! Всі інші просто сплачуюють внески та мають облизня......