хто союзнік ???!!!!!!!!!!!!!! то колись пілсуцький та петлюра були союзниками коли совітів крамсали , а тепер я у вересні простудився й звернувся до гарно одягнутого дядька на зупинці й кажу:"Dzien dobry , jestem obywatelem ukrainy , potrzebujу lekarza" , а воно мені :" ne jestem zainteresowany - odczepsie bo zawolam policje"
та там все інтуїтивно - кажу їхньому баризі шо заклало горло бо маю гнійний тонзіліт і потребую ліувря , а воно мені каже аби я відчепивсі бо йому чхати на українців і якшо я буду його питати про шось то воно заволає до поліції
От бачьте, таку мову всігда розуміють. Навіть у самих поганих сітуаціях. Я ото завжди чемний, вихованний. Ніфуя не розуміють. Тільки словарний запас ото пригадеш, диви запрацювало все. Інтелігентность вродженна.
То коли самостійник Петлюра всупирив західну Україну Пілсудському? А потім ті, кого він туди не віддав ще їли власних дітей.
Доброго дня! Знов нас на,,,бали таки тре валити з України. Землю заберуть агрохолдинги тож і 9000 годових не матимем, а я так надіявсь конопель на тім паї розводить після легалізації та мати маленький гефшет.
А Ви не віддавайте. в нас в селі вже купа народу свої паї заборонила засівати озиминою. не знаю як там далі буде, але поки що поп-корн непогано зайшов))
Вже частина земель скуплена через гендоручення,так що досить таки закон про продаж землі серпом по я...цях місцевим хевермерам та таким як засуха,до речі торік вона перепродувала паї Якщо в дурня вистачить розуму то накладе вето бо до весни буде в макарона жаби розводити.
ЯКЩО НА ДУМКУ ГАРАНТА КОНСТИТУЦІЇ 13.ст КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ ЦЕ ОБМАН, ТОДІ ГАРАНТОМ ЧОГО І ДЛЯ КОГО ВІН Є ?