пане Бек а вас часом не підмінили остатній раз у бані? бо щось ви мені почали нагадуватьи отого пластора, не шлака а іншого, того хто ходе попід хатами та намагаєтся втюхати старажіаую башню та вазбудісь та потеревенити про бога ієгову
Муж заходит в душ, в то время как его жена только закончила мыться. Раздается дверной звонок. Жена наскоро заворачивается в полотенце и бежит открывать. На пороге сосед Боб. Только увидев её, Боб говорит: «Я дам Вам 800 долларов, если Вы снимете полотенце». Подумав пару секунд, женщина делает это и стоит перед Бобом голая. Боб дает ей 800 долларов и уходит. Жена надевает полотенце обратно и возвращается в ванную. «Кто это был?» - спрашивает муж. «Боб, сосед», - отвечает жена. «Прекрасно, - говорит муж, - он ничего не говорил про 800 долларов, которые мне должен?» Мораль истории: делитесь с акционерами информацией о выданных кредитах, иначе Вы можете оказаться в неприятной ситуации.
Доброго вечора, можу зараз сфоткати покі не вечеряв бо завтра може вже того сала що є сьогодні і не лишиться . А завтра треба з ранку буде шукати скотиків де ховаються .
а от теппер питаня. хтось робив витяжну вентіляцію у ванній. як її ліпше зробити, прямо через стіну чи подовжити вентканал та через стелю у підашок вивести а потім вже через стіну на зовні. та чи треба утеплбвати вентканал?
Найкоротший шлях завжди ліпше особо не утеплював, гідроізоляція і клапан щоб не було зворотної тяги з вулиці. Забував піної і зовні штукатурка, в зимку коли багато пару то відкриваю вікно на провітрювання на пару хвилин і все алецгуд .
До речі не забудьте на зовні в літку сітку ставити від комах, вентилятора не буде цілодобово працювати, а комарики з дзюбриками прибіжіть у гості без попередження і запрошення .
вентиляція примусова(з вентилятором) чи природня (за рахунок тяги)? якщо примусова то особливої різниці нема...кщо природня то краще в стелю а потім через стіну