Роботи вистачає і цікава, погода і пробки з аваріями трохі достають а так загалом нічого, жити можно, аби ще трішкі більше вільного часу було було взагалі шикардос . Теж анікдата цікавий .
Вітаю! Дощ лляє, сиро і видно погано бо прийшов той, імя котрого не називаєм і не пишем...... страшний і великий.....
Доброго ранку. На дворі дожчиг пока валяюсь але треба їхать по гуму на кулеса на жужу, два дні стояла в батьків комутатор здох. Поїхав по комутатор а мужик мішленовську зимню по 400 продає. Чомуб не взять.
Погода надаль до дупи. У певному моменті хтів їхати до Мануфактури щоб подивитись що там мої кулєги роблять на День Непідлеглості, але передумав та пішов на маленьку прогулянку. Під час "подорожування побачив отаке цуденько Ну а потім почав робити bestellen, тобто - пор"ядок, на балконі - герань та землю запакував до лантуха та виніс на смітник. Повертаючись до домцю, відвідав півничку та ковтнув трішки калганівочки, а зара поліруюся гальбою пивка із кальмарами (нажаль моя Гануся та собакірен теж засмакували у кальмарах - тож мушу швидко рушати щелепами)!
Приперся з тєжкої праці але дружина перед цим вігуляла по гамазінах ( ну й розвелося ж їх ) . отце пообідав тай йдем ще до магазину де меблями торгують ...
....Приперся з тєжкої праці ... ви шо там в рабстві? Священник предлагает монахине подвезти ее. Сев в машину, она закидывает ногу за ногу, так, что бедро обнажается. Священнику с трудом удается избежать аварии. Выровняв машину, он украдкой кладет руку ей на ногу. Монахиня говорит: «Отец, Вы помните Псалом 129?» Священник убирает руку. Но, поменяв передачу, он опять кладет руку ей на ногу. Монахиня повторяет: «Отец, Вы помните Псалом 129?». Священник извиняется: «Простите, сестра, но плоть слаба». Добравшись до монастыря, монахиня тяжело вздыхает и выходит. Приехав в церковь, священник находит Псалом 129. В нем говорится: «Иди дальше и ищи, выше ты найдешь счастье». Мораль истории: если Вы плохо знаете свою работу, многие возможности для развития пройдут прямо у Вас перед носом.
Орел сидел на дереве, отдыхал и ничего не делал. Маленький кролик увидел орла и спросил: «А можно мне тоже сидеть, как Вы, и ничего не делать?» «Конечно, почему нет», - ответил тот. Кролик сел под деревом и стал отдыхать. Вдруг появилась лиса, схватила кролика и съела его. Мораль истории: чтобы сидеть и ничего не делать, Вы должны сидеть очень, очень высоко.
Це як ото сидить Петька, читає книжку, тут з іншої кімнати виходить Чапаєв, замотаний в простиню. Петька-О, ти прям як Джавахарлал Неру! Чапаєв-По-перше, не неру, а Нюру, а по-друге, кого я джпвахарлал-не твоє діло!
гріх дражнитися пивом. яб теж з задоволеням перехилив би гальбу другу але де які обставини заважають і головне це те що у вечорі тре пхатись на тєжку працю. отакоєот
Не було б хмельницької ребелії - не було б у них свята. І пили б тут живєц, не пхаючись на тєжку працу. (саме через у).
колись на вас нападуть злі та голодні вивірки та повідгризають вам вуха за ваше зле ставлення до людей. і потім ми з вас будемо кепкувати через те що в вас шепочка не тримаєтся а постійно спадає на очі.
Ой куме-куме, добра горілка- Вип"ємо, куме, ще й з понеділка. )( -- А з білками я дружу, бо добра в мене психіка, зате всєх чєлавєков треба відвести за клуню.
суворі Одесські бульботекарі таке пьють???? https://zen.yandex.ru/media/innametelskaya/odesskii-sous-chemerges-5d60cd4cddfef600ae08fca1 https://na-ujin.ru/sousy/chemerges-tomatnyy-sous
отак воно завжди. а я іже хотів чічас вам пива вислать але ж воно чічас і неприїде, тоді я вцмалю стаканчиг з рибкою .
до сраки дверці. церез ваші заздрощі я перехтів того пива. але в мене добра память та плюс до того я записую тож не чувайтесь колись я вам теж усе бажання поламаю
Индейка говорила с быком. «Я мечтаю забраться на вершину дерева, - вздыхала она, - но у меня так мало сил». «Почему бы тебе не поклевать мой помет? отвечал бык, - в нем много питательных веществ». Индейка склевала кучку помета, и это действительно дало ей достаточно сил, чтобы забраться на нижнюю ветку дерева. На следующий день, съев еще, она достигла второй ветки. Наконец, на четвертый день, индейка гордо сидела на вершине дерева. Там ее заметил фермер и сбил выстрелом из ружья. Мораль истории: манипуляции с дерьмом могут помочь вам забраться на вершину, но не удержат вас там.