А мені більше заходив Білий Аіст та Дойна. Особливо Аіст в кришталевій пляшці...... Ваші там і поряд не стояло..... А Букету Молдавії було 12 видів. Колись займавсь, на завод іздив, куштував, постачав колекціонерам.
Мені мій дід дві пляшечки "Білого аіста" 30 років тому привіз зі свого села з Молдови. Каже, мо' я не доживу до правнуків, коли первісток народиться, то вип'єте за столом з рідними. Пройшло небагато років.. народилася моя перша донечка. Тепер дідо через маму передає, щоби я взяв чекушечку і йшов у гості. Такий веселий дід, 88 років. Кажу, а чого чекушечку, каже мені достатньо, а ти онучику краще не пий Білий Аіст був розлитий в прозору пляшку з довгим горлом, та обнаковена фольга була картузиком. Ням-ням
А я волію Хванчкару. На тему Білого аісту - друг мого кума працював на київському лікеро-горілчаному. Там розливали теж кон"яки з Молдови та Арменії. Він завжди нас запрошував коли розливали того аіста бо перед ним розливали Арарат.
Я колись працював на лікеро-горілчаному. То найдобріша горілочка була та, шо після перцовки йшла. Про це знали всі, тому працівників лабораторії завжди в цей час на лєтучку терміново збирали
Років 20 тому, навкруги Берегово, були скуплені грузинами усі виноградники. І лупашать нам грузинські вина, вирощені на нашій землі але з дуже файними акцизами і по добрячій ціні. Алазані не куштував. Взагалі, за весь час, чотири чи пять разів куштував дійсно рідкісні і багаті на букет вина.
Доброго вечора, з святою неділею будьте здорові! Щодо алкоголю з магазинів: знайомий щойно повернувся з Черкаської області, грузився горілкою на Америку. Каже бутилки які хочеш є, навіть з Білорусії пусті бутилки везуть, тут ллють і відправляють назад. Питав чи є різниця що ллють на експорт і що нам-відповіли, що на експорт вся горілка на пшеничному спирту, а нам на кукурукі. Отакоєот. Ось це на штати йде.
Добрався я на Батьківщину..чемеровецький район.на всякий випадок може в когось проблеми застануть ( бараболь в мундирах зварю)))завтра коротенька розвідка по полям..
З вечором панове ! Чуть грибочків в стрічку. Пробігся повстанськими стежками, моховики закінчуються, білих теж обмаль. Прущі ростуть..
Привітався , з ранку махнули на коп , думали шо перші будем , та де там , вохотніків повно гепають шо капец . за те знайшли гарне місце , не копанне . завтра буду хвалитись . бо з копу та й на тєжку працю зразу ...
Приємно чути таке від бувшого пацієнта вищевказаного медзакладу,але дякую медична допомога мені непотрібна.
з Городка до Чемеровецького перехрестя дорогу не латали? ..взимі на Буку попрусь тудою...кусок ну дуже вбитий