В мене років за десять вже раз пять міняли трансформатора на потужніший,а от дроти ще з сімедисятих,але це таке,якби дійсно якийсь автомат стояв на обмеження потужності.
валом такого добра: https://axiomplus.com.ua/rele-ogranicheniya-moschnosti/product-66280/ просто забити в техумови при підключення і все тіп-топ по дротам все просто: якщо вони проходять по нагрузці - їх ніхто не міняє...ви ж не знаєте з яким запасом вони закладувались?
Доброго ранку! З ссятою неділею вас! Трохи з батьком порибачили. В нас багачі приспустили ставок - річку та наставили сеток) такого при пороху небуло♧
Так точно при ньом спускали повністю і торгували прям не отходя от каси. На планах це центер села, а по документах за межами..
Чудово написано. Наче мої думки розписали. Як колись сказав мій кум, на зауваження, що жіночі груди повинні бути такого розміру щоб поміщалися в чоловічі долоні. Тобто невеличкі. А він каже, я що винен, шо у мене такі граблі, шо Наталкин 4-й розмір в моїх лапах наче м'ячики для тенісу... Груди повинні бути великими! І крапка! Доброго ранку всім!
і що? щось змінилося? Так само було і при овочі і при пасічнику, і зараз. Вчора бачив як став спускають рибу продають.
Привітався з усіма недільного ранку, вітерець зривається, сипе мряка і +11 було зранку, кава запашна і смачна, ізюму не буде бо так з'їмо. Гарного всім дня.
Бачив об'яву не телефонував бо код міста забули вказати . Бажаючі бачу що були, но мабуть то вже захоплення на все життя
не винайшов, а лише підібрав вольфрам для нитки ось нате https://uk.wikipedia.org/wiki/Столітня_лампа
Отож а ноли була ковбаса по 2.20 мона пуло пожаліватись і теж нічого не змінилось би. Алеж ковбаса по 2.20 і букет молдавії то наше всьо.
я ковбасу в «Кооператорі» купував, ціни не пам’ятаю, але точно дорожча ніх 2.20, ну а «Букет Молдавії» непоганий вермут. Хоча мені більш подобався «Закарпатський» і «Кіндзмараулі», «Арарат» якось не зайшов.
Не згадуте @tuman всує)) А то всяке буває, він знає багато цікавих сайтів, я навіть думаю там прикупити дечого для незакопувачів ямок