Ну тоді шкода експонатів , хоча їх розікрали , а підпалили щоб замести сліди . А як там погоріли будьйоновки , червоні галіфе , і стягі камунізма то нешкода .
Вітаю панство. Ота світлина має назву "забанєн". Є пропозиція до модераторського корпусу використовувати цю світлину замість аватарки яку використовують для забанєних. Пане Кібермайстре, що Ви на це скажете?
Добре мені діло... Так ж ФІРМА! яке зламається. А взагалі красота, світло відключили я собі Фірмана запустив, по хаті світла повключав, ляпота! Видно навіть як сусідів жаба душить Дауш отакоєот
Щойно передивився світлину. Пане Бек, адже там незрозуміло чито кіт чи нє. Та й неважливо це. Адже найважливіше те, що воно у "банці"
В нас вимикають 3 рази на день.зранку з 10до 12.з14до 16 і з18до 20.Світла ніц.то я в ліс.Сьогодні затвор моськи розібраний.курок від капсульної ружжо.УСМ та затвор від ППШ.2 гільзи ПТР.та 2 маузера.36та 38 рік.
ну вигляд з ранку в мене майже такий. але то не мій родич. мо знов мімікрія якась чи ще якась халепа з'явилась як ото колись було.
а в мене є дуже розумна книга. тулмачний словник зветься. от відкриваю її на любій сторінці і обираю те слово що сподобалось, головне щоб позаковирістій було
Мімікрія - то здатність якихось організмів набувати кольору зовнішнього середовища, яке його оточує. Інколи називають невидимістю. Повірте, це ще мудрьоне слово. Нам у школі про мононітрохромбензол розповідали, і про Антананаріву, і і Баб-ель-Мандебську протоку.