Це все пил, крихти... Я сьогодні в черговий раз побачив як дерибанять бюджет-ніхто не брезгає ні малозабезпеченими, ні багатодітними, ні старенькими. Сука, я не знаю, що я зроблю, але я цього так не залишу, то є повний звиздець. Я розумію, що у нас всі хитровимахані, «наші люді» і все таке, але всьому є край, за який зась. А тут курва одні гинут на фронті, інші останнє передають на фронт, а хтось сидить на посаді держслужбовця з окладом в 4200 грн і мутить настільки наглі схеми, що в голові не вкладається.
Ранку доброго! Оце я приїхав на свою голову по грибочки до Чернігова....Дощ з ночі, вітер... І ГРІМ гремить... В листопаді...
Доброго дня Мрячить,потрібно вносити корективи в розпорядок дня,чи може до лісу податись ,грибників полякати,зазвичай в останній час кажу що не золото шукаю а бімби,чогось швидко від мене тікають
Вітаю правовірних порохоботів! Зранку сонечко та тепло, але обіцяють, що трішки покропить, але це таке - дрібниця. Пане К%, Ви там з апологєтом зешмарклі спілкуєтеся - як там оце ..цовате - надаль за зепоца руки до гори підносить - не перевиховався ще
Щось воно там напстрикало, але не можу прочитати бо вже давно оте щось до ігнору вислав - та най там й далі, оте зебіловате, купається
Чуєш ти манкурте,я пропонував переїхати до України,ти проігнорував запрошення,то і невчи як нам тут жити,а на запитання про те чи не приїжджав напостріляти на майдан таки дай адекватну відповідь,якщо ще до кінця непропив сіру чи той вже коричневу речовину в голові.
А як це - в черговий раз? Ніколи такого не було - і от знову зубажільники з дерибанщиками звідкись з"явились.
Доброго ранку, похмуро +11 дощю немає, вітерець противний дме, займаюсь домашніми клопотами, всім гарного дня і вдалого.
Вітання шановному панству!Тепло,гарно,зарядив акуми на аську,а тут різко через пів години на працю викликають...піду вже завтра тоді на поля...
Доброго ранку. Туман, конденсується та ляпає, тепло. Ляктрічество таки вирубили на годину сьогодні вранці.
І хто це каже,людина яка в свій час пропивала майно заводу та своє здоров'я,і яку потрібно лікувати від сказу,чи той атрофофані від спиртного нєврві,діду ведіть себе добре,і тоді дрхтор дасть шолооодку пілюлю