і ніхріна не показує. треба щоб пан Художник підправив свій допис та надав дозвіл для поширювання. тоді відяшка буде тут видна
пропаную його за те що не надав доступ зачинити до холодної. на три доби. і без шпирту, най поголадає
мав на увазі не "охрещений" а хрещений тобто крьоснийатєц не хрещений його батько - тобто не можна до нього йти з лантухом по подарунки та гостинці
в нас нема сільради бо ми єсть повітового підпорядкування , себто влада то є міськрада - ну по вашому то горсовєт
Я напишу мануал на кацапській,бо технічна документація на рідній мові виходить трохи не зрозуміло. С начала зарегистрируйте почту на gmail.com Старайтесь не изголяться в длинных названиях,долго набирать,долго кому то продиктовать,легко забыть. вот для примера я делал такую почту 1asdf1@....... пройдя все регистрации вы можете зайти на Ютуб. У вас должно открыться вот такое окно с таким значком. Дальше легко разобраться,но если что ,продолжу.
в мене он перше а я з вівторка палив камін - котел накрився жіночим половим органом...ось тільки ввечері перепаяв плату...ціна питання : 35 грн реле і 3 грн варістор...ремонт плати на фірмі - 750 грн + пересил/доставка туда-обратно...б/у плата 2 500грн...нова плата 5 800 грн...тож тепер маю клопіт де подіти зекономлені 5 762 грн Доброго вечора кнопарі!
Пишіть в приват (лічку) повідомляє номер карти куда покласти зєкономленні . Честно сплачу % до клуні, тож нетягніть до ранку, пишіть вже .
мабуть постаріли всі , вже не стоять жеребці в сподніх денниках - п'ятниця завершується а цицьок дебелих нема ...