То біда. А у вас індивідуальне чи ні? Якщо перше, то все ок, а друге, палити не будуть а рахунки зашлють(
А оце фото вже геть не по братньому. Я вже хоч і відобідав але таки слиною захлинувсь, бо вже забув, яка ця страва на смак.........
Я не люблю лаятись. Тим більше на незнайому людину, яка ніби нічого такого і не зробила..... Ну Ви мене зрозуміли
Доброго дня. Будьте здорові. За бортом +12 хмарно, осінь. Наших обох Дмитриків, худенького, та кремезного, з днем янгола. Нехай Вам щастить!
Ляшко вчора бився із якимось дядьком... Доброго вечора шановному панству!Присів та почитаю шо тут накнопано за два дні...
у далекому 89-му, в Кам’янці біля мосту три похмільних архіолуха зайшли випити кави… нам запропонували (тихенько) робавити її Закарпатським, вирішили каву окремо а конину окремо. Після чого один архіолух міряв довжину моста сірниковою коробкою, а двоє рахували))) і так тричі, цифри були різні))
мене теж бува поглинає ностальгія - так я тоді вмикаю чорнобілий режим на тілівізорі і находю "лібідіноє озіро" , взуваю батькові чоботи підбиті гвіздками та потрійною ремонтною підошвою , розкладаю на столі якусь чорнорябу газету й намащую черствий окраєць хліба смальцем та мєдлєнно гризу цибулину дивлячись вніматільно на екран
хотів показать цей паротяг,як він виїхав з цвіткового колись років нескілько тому,це моє сусіднє село,там депо паравозів,з пів сотні було в старі часи паркувались,ремонтувались ...є відео на компі,а забув як скинуть сюда,колись пару років тому виложував...