гм… цікава версія, але чайника з тепловізором шукать цікавіше)) компасом я ЖиПиСи на планшеті перевіряв, а лазером азимут виставляв))
Тут все, як народ вирішить по зову серця, як казав митець «коли збереться критична маса-то буде дохуа». Ось тут слухи з контори, що дохуа незадоволених буде на середину-кінець цього місяця. «Катализатором начала протестов может стать сама «нормандская встреча», которая возможно пройдет в 15-25 числах ноября. По уже известной информации, стратегия раскрутки будет строиться вокруг того, что будут разгонять месседж, что эта была встреча «про капитуляцию Украины» или «Зеленский разменял Украину» и т.д. Источник поясняет, что Петр Алексеевич готовит сейчас все силы к годовщинам начала майданов.»
Добро дня Панству! Чи може хтось підскаже, де можна знайти каталогах новорічних ялинкових іграшок совітських? Дякую, чуть що)
Вітаюся. Хмарно, сиро, без дощу. Обіцяють на цілий день відключити ляктрічіство. Сьогодні цілими районами будуть відключать, щось там мінять, тож з острахом дивлюсь у майбутнеє.....
Тут полазьте, что то есть. https://www.pinterest.com/pin/41081...eb_unauth_id=3c86abd6fdcbc688e5643b5b0af8f160
Вітаю! Всіх хрещенних з Дмитровим днем! Всім Дмитрам, Дімам,Мітям міцного здоров'я, добра,любові, хай допомагає Ангел охоронитель.З повагою,
Йой, геть забув. Всіх Дмитрів зі святом. Пакуємо лантухи з подарунками і в заклуння, там сьогодні напевно могорич з шашликами буде, три.
З вашою добротою в цьому ранішньому напої кава взагалі зайва, онлі коньяк чистоганом і з великої філіжанки. І тоді «сірі людішки» навкруги трохи замилюються, а в голові починає грати приємна мелодія, в такі моменти іноді починаєш любити життя, але то секундна слабкість, бо суровим козакам чуждо оте всьо в рожевих тонах. З святом, пане Дмитро! Міцного здоров`я і щоб все задумане йшло як по маслу.
видно пашинський дуже разговорчівий,що з СІЗО не випускають,то і відлік пішов не в користь чоколядного.
Тільки що двоє якихось мужичків, зайшли після мене, замовили два комплексні обіди і пляхан, хв. 15 може пройшло, вони встали і вийшли. Справились)))
Шо характерно, не бухарі якісь, нормальні, і бар нормальний, за 15 хв. від центру Львова. Просто досвід в людей))) Я он аж під враженням дозамовив собі 50)
Ото бачте, природа всьо робить, щоб полегшити зеленим життя і відтягти жіночий половий орган з новими платьожками за газ)))