Все добре. Все по нашому: хтось бере хабара - хабарник сам бере хабара - заробив хтось дає хабара - скотиняка сам дає хабара - гарний ґазда * якось так
Привітався! Якщо поїзд наїхав на мертве тіло, це легко встановити при судово-медичному дослідженні. Грубо кажучи: посмертні травми не кровоточать, бо кровообігу вже немає. Плюс ознаки часу смерті, їх багато, установити час можна доволі точно (при бажанні). Час, коли машиніст зупинився, зафіксований. Тепер треба усе докупи зводити. А звільнили Вас аккурат на 7 листопада. Знову савпадєніє?
Ну не геть з вами згоден-одна справа, коли ти йдеш до кабінетних і хочеш за гроші щось не геть по закону промутити і несеш їм трошки грошиків і геть інша, коли ти хочеш все по закону і в короткі строки, а твої папери кладуть в нижній ящик стола, бо «база висить, начальник на нараді...». Теж саме і з поліцією-коли людина сіла п’яна за кермо, її спіймали, обілетився і далі поіхав і коли далекобійник іде по трасі, його зупиняють і культурно так запитують, поїдемо далі, чи будемо щось шукати?
Тут, за умови добросовісної СМЕ, з поїздом розібратися легко. А от з усім іншим, якщо не поїзд? Не факт.
Чув таке,сам не робив,рулеткою вимірювали до сантиметра,треба ж було по чесному,якось в полосі відводу трапився кримінальний,спочатку грішили на територіалів,потім виявилось що собутильніки хотіли покласти на рейки,але сил не вистачило дотягти.
легко якщо замішані пересічні громадяни. А так суд не бачить навіть експертизу, точніше не бере її до уваги бо суддя має право виносити рішення як йому в голову збреде.
"Їхав назустріч експрес із Сибіру- Їх було двоє, а стало - чотири". Ніде не можу знайти цей страшний мультик.
Доброго ранку Інтерсіті тарпан вже погнав на Львів,мукнув Хвастову,вже і я скоро в ту сторону буду вирушать,рейки на місці майно теж,злодіїв невилолвлено а то довелось би бити півгодини ногами по пузі,а потім ще стільки орудіями для прєступлєнія
Також в Дніпрі бачив і летіли якраз таки в вашу сторону. Всім доброго ранку та гарного дня! +11, вночі пройшов дощ, мабуть знов гриби будуть.
"Спецєтапом идет єшелон- З Шепетівки у львівськії далі". -- Поки чомусь немає пйотровського шоколадного путчу - немає підстав не відсвяткувати адольфівський пивний.
Доброго ранку! Морозу немаБ сонечко потихеньку встає - хіба буде непоганий день. А тепер усіх ледацюг та порушників рєгляменту, дуже чемно та спокійно питаю - ДЕ, ДО КУРВИ НЕНДЗИ ЦИЦЬКИ!?
Пан К сказали все буде, а вони ніколи не брешуть. Отакоєот. Всім доброго ранку, міцного здоров`я і гарного дня!
Вітаю, шановні. Оце вирішив теж ранкову каву запостити. А то я все вечірню горілку постив, тре щось мінять))