Он, пишуть, в Прилуках сьогодні так. Це все за того хлопця, що вбили. Доречі, жив він зовсім поряд від мене. Фактично, щодня, переходячи міст через залізничне полотно, бачив місце, де його знайшли. В нас мусарку штурмували в 68 році, здається, тоді міліціянти забили хлопця до смерті, і був бунд. І зараз знов.
Зрозумів,за час своєї роботи не один десяток разів доводилось документувати смертельні травмування,в 99% випадків рідні не вірять,намагаються довести що це не суїцид чи нещасний випадок,але що там у вас сталося дасть відповідь слідство,думаю що після всього цього воно буде об'єктивне та неупереджене,також якщо воно виявиться заполітизованим так як в Врадіївці то організатори теж отримають по повній.
Хз, слідство покаже, то так. Я не вдома, тому не знаю подробиць, і, якщо чесно, не дуже цікавлюсь. Як я дізнався, мені перше зателефонував сусід, каже, проїжджав, кіпіш на чавунці, каже, машиніст їхав і побачив на коліях тіло і встиг спинитись. А потім вже все оце закрутилось.
Ну, така була перша інформація, що мені очевидець сказав. А як воно було, дійсно, хз. З камрадами, звісно, спілкуюсь, але вони знають не більше, ніж в фб пишуть. А знайомих поліцаїв не питаю, ясно, по телефону не скажуть.
а кума кацапка ...в 14р побудували тут будинок і переїхали з сєвєра...ох і лаялись ми з нею ..правда вона не злопамятна... для неї хуйло було ваплащеніє бога на зємлє (інженер-електрик в газпромі робила)... я одного разу посеред дороги чуть не висадив правдв це було ще до війни... а сьогодні сама на хуйло жене як бандерівка
Взагалі то не все на членолобому завязано,пмр було створено не при ньому,спробували ,вийшло,і пішло поїхало,здохне пуйло прийде інше,а політика мордору залишиться така,от коли розвалиться їхня імперія то тоді дійсно щось поміняється,то є потрібно готувати зброю,військо бо зі скаженим сусідою миру навіть поганого вже не буде.
На старой советской клавиатуре латиница была нанесена не так как сейчас. Буквы просто перевели с русских на английские. вот и получалось такое. При работе на ЭВМ оператор загрузив колоду перфокарт Должен был на Консуле дать команду"JOB PETROV" для старта программы. Но как всегда регистр не переведен на латиницу, и в 70% случаев получалось "ЙОБ ПЕТРОВ"
Там один з чотирьох, що люди винять у вбивстві - є синком нового прокурора. Так шо затягування діла, як мінімум, може бути.....
А мене сьогодні чуть машина не роздавила. Переходити дорогу збираюсь, став пережидати машину, зліва хтось паркується. І тут поштовх в руку, я аж поточився. А воно машинка, що паркується, здавала задом і штовхуна мене. Обхожу її, злий, як пес, а там дівчина сидить. Я трохи взяв себе в руки) Стукаю у вікно, кажу-ви хоч дивитесь у дзеркала заднього виду? - А шо таке??? Кароче,та курва навіть не бачила, що я стою і що штовхнула, що я ледь не впав! Як вона паркувалась? Добре що не задумалась і не даванула на педаль, ато б розмазала об джип, що поряд стояв.
там нема ніякої каси тільки старі електрочайники та брудні кухлики в кожного під століком , вони там бідні як церковні миші . Я як землю оформляв то надививсь на тих бюрократів та бюрократок - зупинились десь в восьмідісятих ... коли прийшов в черговий раз то купив їм упаковку "дваводном" якесь дешевеньке кохве - ооо як наче всіх підмінили , стали чемні , ласкаві , веселі , одна навіть подухалась і прибрала зі столу купу непотрібних бумаг , тіпа сідайте , ну што у вас там ?
пустіть нас з паном К туди, якщо є сейф то в сейфі є пячаика, а якщо є пячатка то є докуметація, а якщо є документація то є і.. уловили суть.