та які там органи...технарь (сисадмін)...а вапше кум - це святе...за кума пасть порву ...ми з ним ще на одних горшках сиділи , вже не говорю про одну парту
Заведу нове, буду вкувати свята сьогоднішні. Кому трохи історію нагадати, а кому буде повід пообідати чи повечеряти смачно Тож на розсуд громади, як не сподобається то кажіть . Почнемо. ЦЕЙ ДЕНЬ В ІСТОРІЇ: МІЖНАРОДНІ СВЯТА ТА ПОДІЇ 1909 – створення Українського Студентського Союзу у Львові. 1917 – початок Жовтневої революції. 1928 – відкриття першого радянського і європейського хмарочосу – харківського Держпрому. 1951 – у Києві запрацював перший в Україні телецентр. 1967 – Генеральна Асамблея ООН прийняла Декларацію про ліквідацію дискримінації жінок. 2000 – Джордж Буш-молодший став президентом США. ХТО НАРОДИВСЯ 7 ЛИСТОПАДА 1706 – Карло Чечере, італійський композитор. 1855 – історик, археолог, етнограф, автор праць з історії українського козацтва Дмитро Яворницький. 1857 – український історик Дмитро Багалій. 1867 – Марія Склодовська-Кюрі, французький фізик і хімік, двічі лауреат Нобелівської премії. 1888 – Нестор Махно, український анархіст-комуніст. 1903 – Арі Баррозу, бразильський композитор, піаніст. 1913 – Альбер Камю, французький письменник, лауреат Нобелівської премії з літератури. 1936 – український поет Микола Вінграновський. 1967 – David Guetta, відомий французький діджей. 1968 – український політик Олег Тягнибок. 1986 – український футболіст Дмитро Чигринський.
Якщо чесно то скажу Вам по секрету, сам тоді маленькій ще був, усього не пам'ятаю . Виставив на розсуд, пити сьогодні буду з нагоди амінін товариша з нашого сайту, привітав через вайбера . А хто куди бігав так за всім не услідкуєш сам, а телецентр і вежу на власні очі бачив .
Нажаль то не те вино. Я теж таке куштував. Не те. Загубили вони міру в закреплені вина. Не повинно віж ковтка вина палити вогнем шлунок.
А їх на полицях ніколи і не було. Вони напряму з Криму на експорт тільки йшли. А Гроно і Черноморське я теж куштував. Тож знаю що кажу. Я ж був бідним радянським студентом. Тож гроно розливалося з чайничка в чайні кружечки і закусювалось черствим кирпичиком з завтраком туриста в кращому разі а то і ікоркою кабачковою....
Там оно вище вказали які сьогодні свята,а у вашмосць діду тільки на думці один празник,треба на світ дивитись ширше,постійно розширювати погляд на світ.
в ті часи по сім разів на день міняли блудьоновки,а от Григорєв проство непосправжньому був за красних,він маскірувався,пальці хрестиком тримав
але потім розібрався що до чого та різав оту жидву червону аж гай шумів. погано що не усю жидву вирізав і оця патороч зелена налупилась
Зате Сталін прибив обох кіровоградських політбюрівців. То не колгоспного секретаря парткому за клунею ганяти.