Доброго дня Працюю навіть не тєжко,Хвастів від рейкокрадів стережу. Незабудьте діда Карасіна зі святом дуже важливим для нього привітати
Ну как это про цену не сказано .......самая первая строка текста правил . ( В разделе действуют общие Правила продаж форума. ).. И п 21 общих Правил продаж смотрите . Претензии только к себе за то что столько лет на форуме а правила почитать леньки . Конечно резвиться в Курилке оно веселее.. .
святі яйця, он воно що, так мадеус правий. але він сіравно на мене зуб має що я в нього еквіноса не купив. зажали з усіх сторін.
Та пане Бек не Ви тільки в такому становищі,оно престарілий дід Карасін на мене теж залишки зубів точить,постійно чіпляється зі всяким надуманими звинуваченнями ,проходу тут недає,я розумію що це шклероз та старечий маразм,але всерівно гобідно
А у Вас на одеській залізниці є такі полномочія? Можно в області, я не ображусь, але будете винні за транспортні витрати
Така гидота, для алкашів, шмурдяк..... Спробуйте якось, якщо знайдете..... Мускат чорного камня. Є і білий варіант - Мускат белого камня.
Привітався . був на базарі , саме збіговисько , дощик розігнав торгашів , так шо цікавого нічого не купив ...
Привітався з усіма рибного дня, вже давно і тяжко працюю, зранку було похмуро і +5, обіцяли доща, но не буде взяв парасолю з собою. Гарного рибного дня. Да світлині з кавою гільзи з реконструкції у Ворзелі, дітлахи взяли на згадку окрім магніту від повоєнного пана щіро дякую, бо за переброким пишуть що то ганьба, і да, зараз в сосідній темі відпишусь.
Кумівство в органах влади потрібно вип...корінювати.....занесіть ім чорну валізку і залиште під сходами..