тицьнув "подобається" в першому пості , потім прочитав наступний і мало не блювонув від своєї "вподобайки"
мені кладь не потрібен , я полюбляю з гарним товаришем наловити рибки , зварити сюрпи , в багажнику кілька пляшок коннячку чи калганівочки , провізії всякої по самому мінімуму але необхідної , вода аби була смачна та мняхка шоби трав'ного чайку в котьолочку увечері заварити , а рано з ранку запарити запашної меленої кави , коло гарної річки та ще й аби ліс поряд десь на відстані 365 але не менше ста метрів в зоні прямого погляду - затаборитись на возвишеності десь на декілька день , але спати тільки в машині бо після "длітєльних скітаній" панічєські боюсь кліщів та іншої гидоти і не переношу сирості під суглобами та попереком ... ПИ.СИ. попередньо периметр табору облаштовую відповідно до оперативно-тактичного плану відпочинку
та різниці немає - аби полєзно , ефективно і з найменшими расходами в приготовлєніі , та і я не обрізанець мені один умний майор колись казав :" главнимі задачами підготовки являюцця обученіє особового складу умєлому прімєнєнію доступного довольствія та максімальному іспользованію його боєвих можливостєй для пораженія протівніка з найменшою витратою часу та боєприпасів в самих непредсказуємих условіях соврємєнной жизні "
мабуть він лікарь сільського медпункту де всі старі вже вмерли а молоді порозбігались . доречі їх поскорочували дуже багато й люди тепер без засобів на існування - але їм таки пообіцяли шо все буде ЗЕї....ісь
Я в Вілково служив.то якщо вітер східний дує з моря- " прижимний"( дунайську воду прижимає) заходили дельфіни в Дунай а це..18-25 км від взморья..
доречі я колись (давно десь років десять тому) мамі купив котел "юнкерс" (не плутати з поважним чолов'ягою з нашого підрозділу буденних копарів-побутовців ) - так там автоматіка була як на якомусь космічному кораблі і ніхто в ній з містечкових газовиків так і не розібрався , довелось міняти на обичний дружковський примітивний але надійний