Не Ви один і щось мені здається як засумуємо порога бідності подолали заглядаємо що там нижще буде. І трішкі гумору .
Приказка прийшла на думку бідні бо дурні, а дурні бо бідні. А якщо серьезно, то заплата вже по 4 тисячі у вчителів і решта теж, сім'я не голодає і мая що одягти і в хаті тепло, немає стабільності в світі. Сподіваюсь і прагну до ліпшого життя для своїх дітей. Багато не буду писати, сподіваюсь Ви мене зрозуміли .
Ця тема мабуть без політики..ми- Украінці мусимо пройти цей шлях !становлення націі! Це довгий час...ми молода нація..робим помилки..але давайте без політики..
Це таке у фейсбуці гуляє..., а у коментарях пишуть : от коли у парламенті і уряді буде українців 67%, от тоді буде Україна незалежна. Я схиляюсь до того, що у кожній брехні є доля правди.
Тіште себе, все буде... ПриКучмі/Кравчуку/Хамові/Петрові теж напевно жиди правили Доброго вечора, шановне панство.
нєєєє - короп повинен бути зеркальний без чєшуйок і з приватного ставка вгодований , має бути десь близько півтора-два кіло і смажений у фользі зі спеціями , обов'язково приправлений трьома літрами "бочкового" пива